6 beste apper for medforeldre for å forbedre kommunikasjonen & Reduser spenning

Innholdsfortegnelse:

6 beste apper for medforeldre for å forbedre kommunikasjonen & Reduser spenning
6 beste apper for medforeldre for å forbedre kommunikasjonen & Reduser spenning
Anonim

Gjør samforeldre litt enklere med disse nyttige appene.

Far og ung datter bruker digit alt nettbrett i byen
Far og ung datter bruker digit alt nettbrett i byen

Å ha barnets andre forelder i en annen husholdning er allerede vanskelig, så å finne måter å gjøre det enklere kan føles som et friskt pust. Selv noe så enkelt som en app kan bidra til å lette noe av spenningen blant foreldrene. Medforeldreapper kan hjelpe deg og eksen din til å jobbe sammen som et team.

De lar deg dele informasjon om barna dine, lage spesifikke planer og dele viktige dokumenter slik at dere begge har tilgang til det barnet deres trenger. De kan også være nyttige hvis du har et langdistanseforhold eller hvis en annen forelder reiser på jobb, slik at de fortsatt kan se hva som skjer. For å gi deg litt hjelp har vi samlet noen av de beste appene for samforeldre som du og den andre forelderen kan bruke effektivt.

Hva du skal se etter i en medforeldreapp

Å finne den rette medforeldreappen er omtrent som å finne den rette datingappen. Du må vite hva du leter etter og deretter finne det. Lag en liste over det du og den andre forelderen diskuterer regelmessig som kan deles på en app. Hvis du for eksempel deler planleggingsdokumenter, skolerapporter og annet viktig materiale, kan det være en av fordelene du ser etter.

Her er noen ting du bør se etter i en medforeldreapp:

  • Sikker:Din første prioritet er sikkerhet. Hvis du bruker en app til å snakke om sensitive emner som økonomi, barnebidrag og tilgang til barna dine, er det viktig at du føler deg trygg på at samtalene dine er private. Du vil ikke at spammere kommer inn i din personlige informasjon.
  • Privat: Selv om du velger en app med kryptering, sjekk den lille skriften og pass på at den ikke gir tredjeparter tilgang til informasjon om kontoen din eller kommunikasjonen din. Tenk nøye over om du vil ha posisjonsdeling eller andre funksjoner som kan kompromittere personvernet.
  • Enkel å bruke: Vil du ha noe enkelt og greit eller noe mer komplekst? Vil det være en læringskurve? Hvor mye tid må du bruke på oppsett?
  • Trygt for barn: Hvis barna dine også skal bruke denne appen, sørg for at den er trygg for dem (og vennene deres) å bruke uten at det går på bekostning av deres personvern eller sikkerhet.

Beste app generelt med foreldreskap: Vår familieveiviser

Småbarnsjente som omfavner mor i døråpningen
Småbarnsjente som omfavner mor i døråpningen

Familieveiviseren vår hevder å være nummer 1-appen for medforeldre, og den har faktisk blitt oppført som en av de beste appene av familieadvokater for effektivt samforeldre. Det er også en rettsgodkjent app. Appens morselskap, Avirant, har også en A+-rating hos Better Business Bureau, og den har et gjennomsnitt på 4,6 av 5 stjerner i App Store og et solid 4-stjerners gjennomsnitt fra Google Play Store.

Denne appen tilbyr følgende funksjoner:

  • Sikker melding:Send og motta meldinger som ikke kan slettes, redigeres eller ikke sendes. En tilleggsfunksjon, k alt Tonemaster, hjelper deg også med å forstå om tonen i stemmen din er passende.
  • Kalender: Del viktige avtaler, dansekonserter, konserter og mer med kalenderfunksjonen.
  • Utgifter: Spor utgifter for bevis på betalingshistorikk for å redusere konflikt.
  • Infobank: All viktig informasjon, inkludert sykehistorie, akademisk kontakt, blant andre relevante detaljer som trenger å vite, kan legges til her.
  • Journal: Lar deg sjekke inn under avlevering og henting samt dele viktige minner med den andre forelderen.

Alt i alt kan denne appen være utrolig nyttig for dine behov for medforeldre. Det er to plan alternativer tilgjengelig: nødvendigheter og premium. Den nåværende kostnaden for nødvendigheter er $12/måned, mens premium koster litt mer på $17/måned. Premiumversjonen gir deg attesterte kopier av dokumenter, gir ekstra lagringsplass for fotografier og lar deg sende betalinger til den andre forelderen.

Pros Undeler
Godkjent av de fleste domstoler Kan være tidkrevende å bruke
Tilbyr 30-dagers prøveperiode Foreldre som ikke er teknisk kunnskapsrike kan oppleve problemer med å bruke appen
Gratis for lavinntekts- eller militærfamilier
Kan hjelpe deg og medforelderen med å holde orden
Del viktige dokumenter med medforelderen

Beste app for å spore delte foreldreutgifter: videre

Hvis du leter etter en app for å spore og dele utgifter med den andre forelderen, kan Onward være akkurat det du leter etter. Ikke bare ta vårt ord for det: ta en titt på anmeldelsene foreldre har sendt inn. Onward får et gjennomsnitt på 4,6 av 5 på App Store og et gjennomsnitt på 4 av 5 på Google Play. Positive anmeldelser kommenterer brukervennligheten og påliteligheten:

  • " Denne appen har tot alt endret måten jeg og min medforelder håndterer og snakker om utgifter på."
  • " Jeg lette etter en app som var pålitelig, intuitiv og enkel å implementere."
  • " Vilte bare takke deg for at du har laget en så flott app. Eksen min og jeg har brukt den, og den har forenklet denne delen av vårt samforeldre betydelig!"

Denne appen tilbyr følgende funksjoner:

  • Utgiftsdeling: Lar en forelder sende inn kostnadene for en bestemt vare og dele hva medforelderen skylder.
  • Kvitteringlagring: Kvitteringer lagres i appen slik at hver forelder kan bekrefte det påståtte kjøpet.
  • Varsler: Sender melding når en utgift er bet alt av den andre forelderen.
  • Rapporter: Deler rapporter som beskriver hvor mye som ble brukt på barnet hver måned sammen med hvor lang tid det i gjennomsnitt tar den andre forelderen å betale sin del.

Forover koster $9,99 per måned uten skjulte avgifter. Hvis du og medforelderen trenger hjelp til å administrere barnets utgifter, kan dette være noe for deg.

Pros Undeler
Organiserer utgifter for begge foreldre å se Gir ikke vesentlig kommunikasjon med den andre forelderen
Tilbyr 30-dagers gratis prøveperiode Kan forårsake konflikt hvis den andre forelderen visuelt ser hvor lang tid det tar den andre forelderen å foreta en betaling
Håndterer utgiftsrelatert kommunikasjon

Need to Know

Betalinger må gjøres til medforelderen din ved å bruke et tredjepartsverktøy som Venmo eller CashApp.

Beste appen for å forstå foreldreplanen: Forvaring X Endring

Custody X Change har delte kalendere, sammen med muligheten til å kommunisere med den andre forelderen. Ytterligere funksjoner inkluderer:

  • Kalender: Opprett og del din delte foreldrekalender
  • Foreldreplan: Tilgang til en avt alt foreldreplan som kan bli rettsdokumentert
  • Bekymringer: Spor eventuelle problemer eller problemer som oppstår
  • Retsbruk: Kan brukes i mekling eller i retten

Denne appen er tilgjengelig for både foreldre og juridiske fagfolk. Det er to plan alternativer med muligheten til å få en gratis prøveversjon for begge. Sølvversjonen er $17/måned og gullversjonen er $27/måned. Det er flere funksjoner i gullversjonen for de som opplever flere vanskeligheter med samforeldre.

Appen får 4,3 av 5 stjerner på Review.io, med positive anmeldelser som kommenterer i appens sporing og brukervennlighet. Chris Barry, en trener for høykonflikt skilsmisse, la til og med følgende anmeldelse om Custody X Change:

" Det er en veldig grundig plattform som stort sett dekker alt, og som kan spare folk for tusenvis av dollar i advokatutgifter. Det lar også kundene våre gjøre det lettere for den (overbelastede) dommeren, varetektsevaluatoren eller andre profesjonelle som er involvert i saken deres, å ta deres parti ved å gjøre jobben deres enklere."

Pros Undeler
Lar foreldre være på samme side med hensyn til foreldreplanen Å utforme timeplanen kan være vanskelig
Passer enhver foreldreplan domstol, eller du, har fått på plass Kan være vanskelig å lage en foreldreplan hvis det ikke er en eksisterende plan på plass
Gir utskrivbare kalendere
Kan bli godkjent av noen domstoler

Gratis apper for medforeldre verdt å prøve

mor gir datter piggyback ride
mor gir datter piggyback ride

Hvis du leter etter noen gratis apper for medforeldre, sjekk ut disse:

Cozi

Gratisversjonen av Cozi inneholder annonser, men gir medforeldre tilgang til en familiekalender, gjøremålslister og dagens agenda. Denne appen har over 400 000 vurderinger på Apple App Store med en vurdering på 4,8 av 5, så det er ganske imponerende.

FamCal

Med FamCal kan du dele oppgaver, hendelser og spesifikke notater om barnet ditt med denne gratisappen. FamCal har færre anmeldelser, men har fortsatt en vurdering på 4,8 av 5 i Apple App Store.

AppClose

AppClose er en gratis app som lar medforeldre få tilgang til en delt kalender, kommunisere sikkert og laste opp relevante dokumenter. I motsetning til mange andre apper tilbyr AppClose også lyd- og videosamtaler og registrerer alle forsøkte, tapte og fullførte anrop. Denne appen har blitt anbef alt av familierettspraksis for å vise vellykket medforeldre til rettssystemet.

Velg en medforeldreapp som passer for deg

Appen du velger avhenger av dine spesifikke behov. Ta deg tid til å skrive ned forventningene dine til en app for medforeldre. Snakk med den andre forelderen om hvert alternativ for å finne ut hvilken som har funksjonene du trenger. Hvis du er i stand til å bruke en gratis app for samforeldre effektivt, kan det være svært nyttig. Hvis du trenger mer avanserte funksjoner, er det flere apper å velge mellom der også.

Anbefalt: