7 beste vaskemaskinrensere for kraftig friskhet

Innholdsfortegnelse:

7 beste vaskemaskinrensere for kraftig friskhet
7 beste vaskemaskinrensere for kraftig friskhet
Anonim

Vi kan tjene provisjon fra lenker på denne siden, men vi anbefaler kun produkter vi elsker. Se gjennomgangsprosessen vår her.

luktende vaskemaskin
luktende vaskemaskin

Vaskemaskiner blir skitne! Når de gjør det, vil du finne den beste vaskemaskinrenseren som finnes. Finn ut hva de beste rengjøringsmidlene for vaskemaskin er for topplastere, frontlastere, mugg, sensitiv hud og lukt.

Beste universalvaskemaskinrens

Leter du etter det beste av det beste når det kommer til vaskerensere? Hvis du leter etter et utmerket rengjøringsmiddel for generell vaskemaskin for å treffe alle problemområdene dine, er Affresh din favoritt.

Affresh Washer Cleaner

I tillegg til å bli kvitt mugg og mugg, bryter Affresh ned fett og rester for kun $6 for tre teller. Den kommer også i en brukervennlig nettbrett som du bare kaster i både topp- og frontlasterskiver. Det blir ikke enklere enn det, og det har en behagelig sitronlukt. Men selv om nettbrettet er praktisk, brytes det ikke alltid helt ned og kan etterlate smuss i bunnen av vaskemaskinen. Det kan være et problem, men en annen syklus kan løse problemet. Anmeldelsene taler for seg selv, med nesten 1 000 personer som ga dette produktet 4,7 stjerner hos Walmart.

Affresh Vaskemaskinrens
Affresh Vaskemaskinrens

Beste vaskemaskinrensere for frontlastere

Frontlastende skiver er deres egen rase og tar en bestemt type rengjøringsmiddel for å sikre at de får med seg alle kriker og kroker. Men hvis du har en frontmatet vaskemaskin, vil du nå Tide.

Tide Vaskemaskinrens

Når det kommer til frontlasteren din, se etter et pålitelig navn med Tide. Vaskemaskinens rengjøringsmiddel kommer i fem praktiske pakker du kan helle rett i for $11. Og det er effektivt for å få avleiring, rester, flekker og lukt ut av frontmatet vaskemaskin. Du kan også bruke den månedlig for å holde vaskemaskinen ren. Over 100 anmeldere ga dette imponerende 4,7 stjerner, og en anmelder anbef alte det for harske skiver som aldri hadde blitt rengjort. Før du prøver dette på vaskemaskinen din, husk at noen fant duften for sterk etter rengjøring. Dette kan imidlertid lett reduseres ved å kjøre den rene vaskemaskinen gjennom noen få sykluser for å gi den en god skylling.

Tide Vaskemaskinrens
Tide Vaskemaskinrens

Beste vaskemaskinrensere for lukt

Begynner vaskemaskinen din å lukte som en våt hund? Da har du kanskje litt av et luktproblem. I dette tilfellet, ta tak i Oxi Clean.

Oxi Clean Vaskemaskinrens

Oxi Clean er ikke bare flott for klesvask; den er også utmerket for en stinkende vaskemaskin, spesielt luktblasterformelen. Sprengeformelen er ikke bare fosfatfri, men den virker for å bryte ned smuss og mugg, og forårsaker de klassiske "våte hunde" -luktene. Den bemerket også at den er trygg for septik og fungerer i både front- og topplastere. Du kan få en fire-telling på Amazon for rundt $4. Den har 4,6 stjerner av 16 000 anmeldelser på Amazon, men noen syntes duften av luktblasteren var overveldende. Derfor må du kanskje kjøre litt eddik i vaskemaskinen for å bli kvitt Oxi Clean-lukten.

Oxi Clean Vaskemaskinrens
Oxi Clean Vaskemaskinrens

Beste vaskemaskinrensere for mugg

Mugg og bakterier kan være et stort problem i vaskerommet ditt. Derfor kan det hende du trenger litt ekstra kampkraft for å slå dem ut av vaskemaskinen. En av de beste rengjøringsmidlene for vaskemaskiner for å drepe disse bakteriene inkluderer HIWILL.

HIWILL Vaskemaskinrens

HiWILL tilbyr en 12 måneders forsyning for bare $15 på Amazon, og slår ikke bare bakterier og mugg ut av parken, men du får også mer igjen for pengene. HIWILL inkluderer biologiske enzymer og antibakterielle midler for å bryte ned bakterier og mugg, og forårsaker lukt og skitt i vaskemaskinen. Den er også uparfymert, så den etterlater ikke den parfymelukten. Mens HIWILL sier at den er egnet for høyeffektive frontlastere og topplastere, har noen brukere lagt merke til at den er mindre effektiv for topplastere. I tillegg, for skitne skiver, må du tørke ut pistolen HIWILL som er gravd ut før du vasker klær. Den ble imidlertid gitt 4,5 stjerner av over 1000 anmeldere.

Beste vaskemaskinrens for hardt vann

Hardt vann og kalk på vaskemaskiner går hånd i hånd. Så hvis du har hardt vann, kan det hende at en gammel vaskerengjører ikke klipper det. Du trenger noe mer potent, som Glisten.

Glisten

Glisten kommer i flytende form og har en prislapp på rundt $20 for tre flasker hos Walmart. Med tre bruksområder per flaske, rengjør den vaskemaskinen din for mindre enn $2. Det treffer mineraloppbygging og kalkbelegg hardt. Det er ikke bare rettet mot trommelen din, men avleiringer på selene dine og vanskelig tilgjengelige områder også. Home Depot-anmeldere ga dette produktet 4,3 stjerner, med en anmelder som la merke til at en vasketekniker anbef alte det. Men som de fleste vaskemaskiner, etterlater den en lukt.

Glisten Washer Magic Vaskemaskinrens og luktfjerner
Glisten Washer Magic Vaskemaskinrens og luktfjerner

Beste vaskemaskinrens for topplastere

Hvis du har en topplaster, må du fortsatt rengjøre vaskemaskinen. Når du er opp til ørene i et restproblem i den toppladede vaskemaskinen, tenk på Clorox.

Clorox Vaskemaskinrens

Hvis du liker den lukten av blekemiddel, så er dette kanskje bare vaskemaskinen for deg. Clorox bruker rense- og desinfiseringskraften til blekemiddel for å fjerne smuss, skitt, fett og rester fra den toppladede vaskemaskinen. Og den flytende formen gjør det enkelt å legge til den toppladede vaskemaskinen. Clorox gir deg rundt $5 for fem bruksområder, noe som gjør det også kostnadseffektivt. Anmeldere på TrueValue ga den også 4,9 stjerner.

Beste vaskemaskinrens for sensitiv hud

Hvis du eller familien din har sensitiv hud eller allergier, vet du at du ikke bare kan kaste et gammelt rengjøringsmiddel i vaskemaskinen. I dette tilfellet må du være spesielt oppmerksom på ingredienslisten. Heldigvis tilbyr Eco-Gals deg en løsning.

Eco-Gals Eco Swilz Eco-Friendly Washer Cleaner

Et års forsyning av Eco-Gals Eco Swirlz kommer i brukervennlige tabletter for alle typer vaskemaskiner. Det gir deg også $15 for et års forsyning. Mens den aktive ingrediensen, natriumperkarbonat, er sammenlignbar med konkurrenter, inkluderer ikke Eco Swirlz dufter, gluten, nikkel eller vanlige allergenfremkallende irritanter. I tillegg ble den rangert best for sensitiv hud av Skin Safe. Den er imidlertid bare tilgjengelig på nettet.

Hvordan velge den beste vaskemaskinrenseren

Når det kommer til å velge den beste vaskemaskinrenseren der ute for maskinen din, er det et par ting du må tenke på. De fleste produktene arbeider for å eliminere lukt, bakterier og mugg. Du vil imidlertid vurdere noen spørsmål før du velger.

  • Hva er det spesifikke problemet du har med vaskemaskinen din? Trenger du et rengjøringsmiddel eller en som takler hardt vann eller fett?
  • Er du følsom for lukt? I så fall bør du kanskje vurdere et parfymefritt alternativ.
  • Er du eller familien din følsomme for allergener? Et rengjøringsmiddel for sensitiv hud kan fungere bedre for deg.

Det er viktig å vurdere alle alternativene dine når du velger den beste vaskemaskinen for deg og din familie.

Hvor ofte bør du rengjøre vaskemaskinen?

Det virker rart at skiver blir skitne, men det gjør de. Derfor er disse rengjøringsmidlene designet for å brukes en gang i måneden for å holde maskinen ren og luktfri.

Naturlige vaskemaskinrensere

Kommersielle rengjøringsmidler er flotte og alt, men de kommer alle med kjemikalier. Hvis du leter etter en mer naturlig vei til rengjøring av vaskemaskinen, så se i pantryet ditt. Bakepulver og hvit eddik kan være en kraftig bekjemper for fett og rester når det kommer til rengjøring av vaskemaskinen din.

Rengjør vaskemaskinen din effektivt

Det finnes mange toppmerker der ute for å få vaskemaskinen din til å skinne. Å sikre at vaskemaskinen din er ren og desinfisert er et viktig skritt for å sørge for at tøyet ser friskt ut.

Anbefalt: