Hvordan komme i gang som Meals on Wheels-frivillig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan komme i gang som Meals on Wheels-frivillig
Hvordan komme i gang som Meals on Wheels-frivillig
Anonim
måltidslevering til eldre
måltidslevering til eldre

Har du en lidenskap for å hjelpe andre? Frivillig arbeid for ditt lokale Meals on Wheels-program er en utmerket mulighet for enkeltpersoner, arbeidsplassteam og familier til å gi tilbake til samfunnet sitt ved å tilby og levere måltider til de som ikke er i stand til å gjøre det selv.

Hvordan melder man seg frivillig til lokale måltider på hjul

Every Meals on Wheels sitt program er lokalsamfunnsbasert, så tjenesten og driften til hver enkelt kan variere basert på ressursene og behovene til lokalsamfunnene deres. Imidlertid er alle forpliktet til å støtte eldre og funksjonshemmede ved å tilby sunne måltider og en sikkerhetssjekk til personer som er hjemmegående. Du kan skrive inn postnummeret ditt i søkeverktøyet på Meals on Wheels-nettstedet for å finne et program nær deg. Ditt lokale program kan veilede deg om hvordan du kommer i gang med frivillig arbeid.

Meals on Wheels Frivillige retningslinjer og muligheter

De fleste frivillige stillinger krever at søkeren er minst 18 år. Yngre frivillige krever samtykke fra foreldre og må være under tilsyn av en voksen. Mange programmer krever at frivillige sjåfører er minst 23 år gamle. For å sikre sikkerheten til Meals on Wheels sine mottakere, krever visse frivillige stillinger bakgrunnssjekker. Spesielt frivillige sjåfører, som har tilgang til mottakerens hjem, må bestå en bakgrunnssjekk.

Bli frivillig til å levere måltider

Det viktigste frivillige behovet er å levere måltider. Disse frivillige bruker ofte sine egne kjøretøy for å levere varme lunsjer til de hjembundne eldre og funksjonshemmede i samfunnet deres. Arbeidsoppgavene til disse frivillige kan også omfatte å tilby posemåltider, kosttilskudd og kjæledyrmat. Når de leverer til en klient, tar frivillige måltidet inn, har en morsom og vennlig sosial omgang med klienten for å forsikre seg om at de har det bra og rapporterer deretter tilbake eventuelle uvanlige omstendigheter. På denne måten fungerer de som leverer måltider til Meals on Wheels som et kritisk bindeledd mellom en sosi alt isolert senior og omverdenen.

Frivillig på kjøkkenet

Hvis du leter etter en måte å jobbe frivillig på som ikke krever å kjøre et kjøretøy, kan du melde deg frivillig bak kulissene der måltidene tilberedes. Hvis du jobber frivillig på kjøkkenet, kan pliktene dine omfatte å kutte grønnsaker, pakke mat for levering eller andre generelle kjøkkenoppgaver.

Frivillig til kontorarbeid

Et program som lager og leverer like mange måltider som Meals on Wheels trenger frivillige på kontoret for å hjelpe det bet alte personalet med å holde oversikt over kunder, planlegge leveranser, planlegge måltider, bestille forsyninger osv.

Hvor lenge er frivillig engasjement?

Hvor lang tid du forplikter deg til Meals on Wheels avhenger av tilgjengeligheten din.

Langsiktig forpliktelse

Posisjoner som leveringskjøring og kjøkkenarbeid, de fleste Meals on Wheels-programmene ber frivillige om minst 6 måneders engasjement, da disse frivillige må ha mer opplæring og engasjere seg mer emosjonelt overfor de de tjener.

Frivillig på kort sikt

De fleste Meals on Wheels-programmene kan arrangere frivillige spesialprosjekter. Dette kan være å hjelpe til ved spesielle arrangementer som en messestand eller utstilling, eller kanskje sette sammen spesielle måltider til høytider og andre prosjekter.

Frivillig arbeid for måltider på hjul under en helsekrise

Meals on Wheels tar skritt for å beskytte eldre på løpende basis. Imidlertid tas ytterligere sikkerhetstiltak under en helsekrise som SARS eller koronavirus. Under en helsekrise følger Meals on Wheels CDC-retningslinjene og etablerer et "ingen kontakt" -matleveringssystem som beskytter både eldre og frivillige.

Frivillige trengte bannerdesign
Frivillige trengte bannerdesign

Frivillige oppgaver under en helsekrise

Under en krise lar frivillige sjåfører måltider på dørstokken, observerer for å sikre at klienten går inn på døren og tar måltidet, og noterer deretter hver klient. Hvis klienten ikke svarer på døren eller det er en annen uregelmessighet, blir det rapportert tilbake slik at lege kan ringes og familier varsles.

Meals on Wheels trenger frivillige

Forespørsler om hjemmeleverte måltider for seniorer øker under en helsekrise ettersom sårbare eldre begynner å bli hjemme. Dessuten, fordi de fleste av de som regelmessig jobber frivillig på Meals on Wheels er seniorer, er det også færre frivillige. I disse tider ser mange Meals on Wheels-programmer etter yngre frivillige for å hjelpe til med å få måltidene sine levert til skjermede eldre som trenger dem.

Valgfrivillig arbeid

Den tid du melder deg frivillig under en helsekrise er vanligvis veldig fleksibel. En utmerket måte for en sunn person å hjelpe i disse vanskelige tidene er å bli en vaktfrivillig for Meals on Wheels.

Gode tider og dårlige

Gjennom gode og dårlige tider handler frivillig arbeid for Meals on Wheels ikke bare om å levere måltider. Det handler om å ta vare på og sjekke inn med dem som alltid lever i sosial isolasjon.

Anbefalt: