14 interiørdesigndekorasjonsideer med bambus

Innholdsfortegnelse:

14 interiørdesigndekorasjonsideer med bambus
14 interiørdesigndekorasjonsideer med bambus
Anonim
Moderne stue med bambus
Moderne stue med bambus

Det er flere måter å introdusere bambuselementer i hjemmeinnredningen på. Noen er subtile, mens andre kan hjelpe deg med å forvandle et rom med en innredning med tropisk tema.

Små innslag av bambus

Du leter kanskje etter enkle små innslag av bambuselementer for å legge til din eksisterende dekor uten å avbryte eller kapre temaet ditt. Dette kan gjøres med enkelt tilbehør og andre gjenstander, til og med en enkel heldig bambusplante som brukes i feng shui-applikasjoner.

Prøv noen av disse innredningsideene:

  • Gulvmatter:Bambusmatter er laget spesielt for skrivebordsstolmatter, flate gulvmatter for kjøkken og spamatter for badekar.
  • Dokkematter: Bambusborddekkeservietter kommer i alle farger og design som kan pynte opp et vanlig bordlandskap i en frokostkrok.
  • Vaser: Velg mellom et bredt utvalg av bambusvaser, for eksempel en stilk med ribbeknuter, eller en fint utskåret og blank m alt vase. Noen vaser er ekte kunstverk og kan vises. Andre kan støtte blomster- eller gressopplegg i en foaje, hi, spisestue, bad eller soverom.
  • Skåler: Dekorative bambusskåler i ulike former og størrelser kan brukes på et salongbord eller spisebord.
  • Bilderammer: Overfør familiebilder til bambusramme. Gå med lyse farger eller slående marineblå eller svart for å legge til tekstur og farge på veggene dine.
  • Speil: Legg til en eksotisk touch til en foaje, soverom eller spisestue med et elegant bambusspeil.
  • Vannfontener: Velg mellom flere vannfontener i bambus, for eksempel en helle eller brusende design. Sett dette på et endebord, salongbord eller på et kontor.
  • stearinlyslykter: Valgene for stearinlyslykter i bambus varierer fra forenklede til sofistikerte design. Plasser på et endebord, peis eller uteplass.

Legg til et lag med tekstur

Hvis du vil legge til en tekstur til innredningen din med en større tilstedeværelse av bambus, kan du vurdere noen dristigere alternativer.

Area Rug

Når du tenker på et teppe av bambus, kan det hende du tenker på et vevd teppe fra sandfarget til en mørk fyldig brun. Andre typer bambus tepper inkluderer både fargerike mønstre sammen. Bruk et bambusteppe i en spisestue for enkel opprydding av søl eller i inngangspartiet eller gjørmerommet.

Veggbehandling

Noen vinyltapeter bruker bambusskudd og stilkbilder og utskrifter, men du kan også finne ekte bambusprodukter laget kun for vegger, som panel og screening. Fargevalg inkluderer ofte naturlig, karbonisert, rågrønn eller sjokolade. Bruk panel i et hi eller hjemmekontor over wainscoting. Plasser en bambusskjerm i et hjørne med en stor palmeplante og en komfortabel stol, bord og bambuslampe for et hyggelig lesehjørne.

Soverom med bambusvegg
Soverom med bambusvegg

Vindusbehandlinger

Omfanget av rullegardiner av bambus, romerske nyanser og nyanser med kapper er tilgjengelig i forskjellige utførelser og farger. Du kan til og med bruke tømmevinduspaneler for vinduer og skyvedører eller terrassedører hengt opp i bambusgardinstenger.

Vinduer med bambusskjermer
Vinduer med bambusskjermer

Lamper og lysarmaturer

Bambus bord- og gulvlamper med matchende lampeskjermer er et utmerket alternativ. Du kan også se nærmere på lysarmaturer, for eksempel vifteblader av bambus, pendellamper i delt bambus og vegglamper av bambus.

Døråpninger

Bambusgardiner tilbyr alternative valg for døråpninger. Noen er veldig rustikke i design, mens andre er trykt med forskjellige grafikk og malerier for visuell appell.

Bambusmøbler

Hvis du endrer innredningstemaet ditt, bør du vurdere å gå helt ut med bambusmøbler. Flere selskaper produserer autentiske bambusmøbler fra spisestue, soverom og stuesett. Velg rustikk sjarm eller sofistikert stil som passer til rommets innredningstema.

Bambussofaer med lette puter
Bambussofaer med lette puter

Bambus for innredningen din

Velg bare noen få stykker bambus til hjemmeinnredningen for å peppe med en annen tekstur. For en komplett makeover kan du foretrekke et helt tropisk tema eller asiatisk innredning. Bambus er et ideelt materiale for det, og alternativene er nesten ubegrensede.

Anbefalt: