Carrington Farms kokosnøttolje

Innholdsfortegnelse:

Carrington Farms kokosnøttolje
Carrington Farms kokosnøttolje
Anonim
Carrington Farms Uraffinert Kokosolje
Carrington Farms Uraffinert Kokosolje

Hvis du vil nyte de helsemessige fordelene med kokosnøttolje, vil du gjerne lære at Carrington Farms tilbyr et bredt utvalg alternativer for alle dine matlagingsbehov. Selskapet ga meg tre varer fra deres kokosoljelinje gratis for å sjekke ut for vurderingsformål, og jeg deler gjerne inntrykkene mine med deg.

Kokosolje alternativer fra Carrington Farms

Min erfaring med alle de tre Carrington Farms-kokosoljevarene jeg prøvde var veldig positiv. Jeg ville definitivt kjøpt dem igjen.

Uraffinert organisk virgin kokosnøttolje:Denne typen er ideell for melkefrie godterioppskrifter som passer for lavkarbo og andre dietter. Du kan for eksempel bruke den til å lage deilige oppskrifter som kokosnøttolje peanøttsmørsjokoladesmelteøyeblikk eller kokosoljefudge. Nam!

Carrington Farms kokosnøttolje
Carrington Farms kokosnøttolje
  • Flytende kokosolje:Du kan bruke denne i enhver oppskrift som krever en flytende olje som passer for matlaging, for eksempel olivenolje, rapsolje, vegetabilsk eller maisolje. Det lukter eller smaker ikke som kokosnøtter. Jeg brukte med hell Carrington Farms sin kokosnøttolje uten smak for å lage flere steking med flotte resultater
  • Kokosoljematlagingsspray: Hvis du er en fan av tradisjonelle matlagingssprayer, vil du gjerne lære at dette kokosoljeproduktet er like enkelt å bruke. Den har ingen kalorier og gir en enkel måte å sørge for at komfyrtoppoppskriftene og bakevarene dine ikke holder seg til grytene eller pannene dine. Bruk den i alle situasjoner der du vil bruke en non-stick spray.

Tilleggs alternativer

Carrington Farms tilbyr flere ekstra kokosnøttoljeartikler. Jeg ser frem til å prøve kokosnøtt- og olivenoljeblandingen deres i nær fremtid. De tilbyr også en kokosnøtt- og avokadoblandingsolje, og varianter forsterket med hvitløksmak og rosmarinsmak. Ytterligere alternativer inkluderer en førsteklasses flytende kokosolje og en blanding av kokosolje og ghee (i badekar). Hvis du er en fan av kokosolje, har de omtrent alle alternativer du måtte trenge!

Anbefalt: