Hvordan markedsføre veldedighetsarrangementer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan markedsføre veldedighetsarrangementer
Hvordan markedsføre veldedighetsarrangementer
Anonim
Eventmarkedsføring
Eventmarkedsføring

Leter du etter informasjon om hvordan du markedsfører veldedige arrangementer? Å bruke effektive markedsføringsstrategier er en viktig nøkkel for å nå dine pengeinnsamlingsmål.

Definer målgruppen

Før du kan begynne å markedsføre en spesiell begivenhet, må du først bestemme målgruppen for begivenheten. Siden fokuset ditt er på å skaffe penger til organisasjonen din, kan du bli fristet til å definere målgruppen din som "alle". Men selv om du kanskje gjerne tar imot donasjoner fra alle som er villige til å gi penger til saken din, er det ikke mulig å lage en markedsføringsplan med et så bredt mål.

I tillegg, det faktum at du ikke er kresen på hvor donasjoner kommer fra betyr ikke at selve arrangementet vil appellere til alle grupper av mennesker jevnt. Se nøye på hva slags arrangement du holder og tenk virkelig på hvem det sannsynligvis vil appellere til. Den primære målgruppen bør være den delen av befolkningen som mest sannsynlig vil delta på arrangementet. Du kan også definere sekundære og tertiære mål, hvis det er flere grupper du ønsker å målrette mot.

Andre kan delta, men markedsføringsinnsatsen din bør fokuseres på de gruppene som mest sannsynlig vil gjøre det. For eksempel, hvis du holder en golfturnering på en ukedag, vil din primære målgruppe sannsynligvis være ledere som jobber for store selskaper som støtter veldedige aktiviteter og som liker å spille golf. Hvis du er vertskap for en familievennlig festival for å samle inn penger til en veldedig organisasjon for barn, vil din primære målgruppe sannsynligvis være familier med små barn.

Forbered markedsføringsmeldingen

Når du har tatt en beslutning om målgruppen for arrangementet ditt, er det neste du må gjøre å lage et markedsføringsbudskap. Du må komme med et tiltalende slagord og et overordnet markedsføringsbudskap som vil fange oppmerksomheten til personene du ønsker å nå og overtale dem til å delta i arrangementet.

Markedsføringsbudskapet du velger bør formidle informasjon om hva arrangementet er på en tiltalende måte. Det bør tydelig formidle hvordan deltakelse i arrangementet vil være til nytte for deltakerne, samt definere tilknytningen til en veldedig organisasjon.

Ideer for hvordan markedsføre veldedighetsarrangementer

Når du vet hvem du markedsfører til og hva markedsføringsbudskapet skal være, er det på tide å bestemme seg for hvordan du skal begynne å fortelle om arrangementet ditt. Velg ideene for hvordan du markedsfører veldedighetsarrangementer som sannsynligvis vil nå medlemmer av målgruppen din og som gir mening for typen arrangement du holder.

  • Nettstedskunngjøring- Opprett en side på organisasjonens nettsted dedikert til å promotere arrangementet. Vurder å selge billetter direkte fra nettstedet ditt.
  • Online billettsalg – Vurder å bruke et nettsted som Event Brite eller Brown Paper Tickets for å tilby billetter for salg på nettet.
  • Billettutsalg – Spør noen lokale forhandlere, profesjonelle kontorer eller banker om å fungere som billettsalgssteder for arrangementet ditt.
  • Signage – Spre ordet om arrangementet ditt ved å plassere plakater eller flyers i vinduene til butikker, restauranter og kontorer rundt om i byen.
  • Pressemeldinger – Skriv og distribuer pressemeldinger om veldedighetsarrangementet ditt til lokale trykte og kringkastede medier, samt til aktuelle nye medier.
  • Offentlige kunngjøringer - Ta kontakt med representanter for samfunnssaker ved lokale TV- og radiostasjoner og forhør deg om muligheten for å publisere offentlige kunngjøringer for arrangementet.
  • Mediesponsing – Vurder å tilby tittelmediesponsing til lokale medier i bytte mot reklame på lufta.
  • Gjesteopptredener - Kontakt produsenter av lokale nyhetsprogrammer og forhør deg om muligheten for å planlegge representanter for organisasjonen din til å bli intervjuet på lufta i forkant av arrangementet.
  • Nyhetsbrev – Vis arrangementet i organisasjonens nyhetsbrev, inkludert detaljer om selve arrangementet og informasjon om hvordan du bestiller billetter.
  • E-postmarkedsføring -Bruk organisasjonens e-postmarkedsføringsliste for å dele informasjon om det kommende arrangementet.
  • Direktepost -Send invitasjonsbrev til spesielle arrangementer til utvalgte medlemmer av målgruppen din.
  • Sosiale medier – Spre ordet om arrangementet ditt gjennom sosiale medier som Facebook og Twitter.
  • Speaker's bureau - Kontakt personene som har ansvar for å planlegge foredragsholdere for lokale samfunns- og profesjonelle organisasjoner og forhør deg om muligheten for å avtale en representant for din organisasjon til å snakke om arrangementet kl. et kommende møte.

Markedsføring er viktig

Å bruke forslagene som presenteres her er et flott utgangspunkt for å bygge en vellykket markedsføringskampanje for arrangementet du jobber med. Uansett hvor godt organisert et arrangement er, vil det ikke være vellykket hvis det ikke markedsføres effektivt. Sørg for at du bruker nok tid og energi på reklamearbeid neste gang du planlegger en spesiell innsamlingsaksjon.

Anbefalt: