5 designmagasiner for bad og kjøkken laget for å inspirere deg

Innholdsfortegnelse:

5 designmagasiner for bad og kjøkken laget for å inspirere deg
5 designmagasiner for bad og kjøkken laget for å inspirere deg
Anonim
To kvinner som leser et designmagasin
To kvinner som leser et designmagasin

Bade- og kjøkkendesignmagasiner inneholder side etter fargerik side med designinspirasjon for to av de mest funksjonelle rommene i hjemmet ditt. Fra franske landkjøkken til bad i spa-stil og alt i mellom, hvis du har forestilt deg det for badet eller kjøkkenet ditt, er det et magasin som har ført til den ideen på sidene sine.

Populære designmagasiner for bad og kjøkken

Trenger du noen innredningsideer og designråd for kjøkkenet eller badet ditt? Prøv følgende bade- og kjøkkendesignmagasiner:

  • Drømmekjøkken og -bad – Dette magasinet inneholder bilder av høy kvalitet av de mest innovative designene, pluss forklaringer som vil hjelpe boligoppussere med å bringe innredningen til live i sine egne hjem.
  • Kjøkken- og baddesignnyheter - Dette magasinet er tilgjengelig i både trykte og nettbaserte utgaver. Selv om det er rettet mot faget i stedet for amatørdesignere, er det mye nyttig informasjon å få enten du tar opp kunder eller gjør ditt eget ombyggingsprosjekt. Du finner informasjon om kjøkken- og baderomsprodukter og produktleverandører, designteknikker og ideer og dekning av de siste trendene. På nettsiden kan du også få tilgang til web-casts som gir deg ytterligere instruksjoner om gjennomføring av ulike designprosjekter for kjøkken og bad.
  • Kitchen and Bath Business - Kitchen and Bath Business er et annet magasin med handelsfokus som fortsatt gjelder for DIY-designeren. Det er massevis av dybdedekning av selve bransjen, men fortsatt mye inspirasjon og ideer til nye vrier på kjøkken- og baderomsdesign. Publikasjonen er tilgjengelig på papir og på nett. På nettsiden kan du også bla gjennom en omfattende kjøperguide for å hjelpe deg med å finne ut hvilke produkter som passer best for ditt hjem.
  • Remodeling Magazine - Remodeling Magazine er en annen trykt publikasjon med begrenset nettpublisering. Selv om fokus her ikke er spesifikt på kjøkken og bad, er det omfattende dekning av ombygging av begge disse rommene. Dette magasinet er bra ikke bare for kreativ inspirasjon, men også for noen av de mer svart-hvite aspektene ved prosjektet ditt, som budsjett og hvordan ombyggingen kan påvirke boligverdien din.
  • Better Homes and Gardens - Betters Homes and Gardens er et av de mest kjente interiørmagasinene som finnes. Selv om det kanskje ikke utelukkende fokuserer på kjøkken og bad, vil du fortsatt finne mye relevant innhold på sidene. Den trykte publikasjonen og BHG-nettstedet fungerer sammen - du kan finne mye av informasjonen fra den trykte utgaven på nettet, men ikke alt. På samme måte tilbyr nettstedet utvidet dekning og arkivinformasjon som ikke er tilgjengelig i magasinene.

Think Local

Hvis du leter etter enda flere kjøkken- og badideer, se etter lokale publikasjoner. Mange byer har et lok alt interiørmagasin som inneholder jobber utført av lokale designere, slik at du ikke bare kan få noen ideer, men også finne ut hvem i ditt område som gjør jobben du liker. Sørg også for å sjekke bilagene i din lokale avis, der du er nesten sikker på å finne interiørrelatert dekning.

Anbefalt: