Stilige alternativer for babybleievesker

Innholdsfortegnelse:

Stilige alternativer for babybleievesker
Stilige alternativer for babybleievesker
Anonim

Funksjonelle og fasjonable bleievesker

Bilde
Bilde

Foreldre vet at når de reiser med en baby, må de ha med seg mye ting. Hvilken bedre måte å holde alle disse gjenstandene og tilbehøret på enn med de nyeste bleieveskene?

Dagens bleievesker kan være slanke og stilige eller lunefulle og levende og kommer i et stort utvalg av farger og design. Du kan føle at du drar rundt på hele barnehagen, men det er så mange alternativer på markedet, det er ingen grunn til at du ikke kan se bra ut når du gjør det.

Klikk på et av bildene i de følgende lysbildene for shoppinginformasjon.

Stilig og organisert

Bilde
Bilde

Flere detaljer

The Honest Everything Tote, tilgjengelig for litt over $150,00, har ni strategisk plasserte lommer (noen isolert, noen designet for å holde rotete gjenstander unna alt annet) slik at du kan få tak i det babyen din trenger på kort tid i det hele tatt. Den svarte vesken passer til omtrent alt og skriker ikke "bleiepose" siden den lett kan passere som en veske. Den er lett å holde ren og laget av vegansk skinn. Selv fôret tørkes av uten for mye oppstyr.

Å holde ting organisert på farten

Bilde
Bilde

Flere detaljer

PacaPod 3-i-1 babystelleveske (i underkant av $200,00) kommer i en vakker kamelfarge og er laget av vegansk lær og naturlige stoffer. Det er ikke hvilken som helst bleieveske; denne kommer med en vekslerpute, feeder pod og stellematte. Alt forblir organisert og bortgjemt i området. Det er plass til overs, så du kan også ha noen viktige ting i vesken for deg selv. Bruk håndtakene eller den lengre stroppen for å holde deg komfortabel mens du er ute.

Sporty med feminin stil

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Nolita Neoprene bleieryggsekk (mindre enn $100,00) holder hendene fri mens du er på farten. Den kommer i sort/mørk camo eller svart/grå og har plass til alt babyen din trenger mens du er borte fra hjemmet for dagen. Har du med deg en barnevogn kan du enkelt feste vesken til den. Glidelåsen sørger for at alt er sikkert, og det følger også med en stellematte.

Urban Black (Faux) Leather

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Playback-vesken fra VAUVA er et annet ryggsekk alternativ, denne gangen tilgjengelig i urbant svart vanntett kunstskinn for litt over $100,00. Polyesterinteriøret er romslig og har lommer for å holde flasker og andre gjenstander adskilt på innsiden. Den er vaskbar, enkel å håndtere, og noe mor eller far kan føle seg komfortabel med å bære. I tillegg til massevis av lommer får du stellepute og våtveske med dette designet.

Luksus i skinn

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Leter du etter en hverdagsveske i skinn som nesten kan fungere som en oversized veske? Emma Leather bleieveske fra Storksak (litt over $350,00) har du dekket med sin nydelige brunfargede eller svarte skinnutside og fôrede interiør. Utsiden har to flaskelommer for enkel tilgang, innvendig glidelås og elastiske lommer, utvendige lommer med og uten glidelås, glidelås langs hovedrommet, rullede håndtak, og justerbar skulderstropp med barnevognstropper.

Messenger Style

Bilde
Bilde

Flere detaljer

The Dash Signature Messenger bleieveske fra Skip Hop (rundt $70,00) ville se hjemme på mammas eller pappas skulder. Den kommer i grå eller svart polyester og bytter enkelt til barnevogn. På utsiden får du glidelås-, vegg- og sidelommer, pluss et topphåndtak. På innsiden er det vegglommer for å oppbevare de små nødvendighetene som bleiekremer og smokker. Den magnetiske klafflukkingen gjør det enkelt å åpne og lukke posen uten mye oppstyr.

For den tekniske forelderen

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Duo Signature bleieveske fra Skip Hop, rundt $70,00, kombinerer iøynefallende utskrifter med en uvanlig form. Den har tot alt 10 lommer, hvorav minst to passer til de fleste flasker. Oppbevar det viktigste (som de tekniske dingsene dine, inkludert nettbrett og noen bærbare datamaskiner) i teknologilommen foran og bruk håndtakene eller den justerbare skulderremmen med skulderpute når det er på tide å dra. Denne designen gir nok plass til alt babyen trenger, pluss det medfølgende polstrede stelleputet.

Utvidbar veske

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Denne enkle svarte vesken er alt annet enn kjedelig, og den er tilgjengelig for litt over $70,00. For det første er midten så utvidbar at du kan få en 20 prosent større pose bare ved å utnytte den plassen. Ha den over skulderen eller heng den på en barnevogn og nyt mengden organisering den gir med sine 11 lommer (hvorav den ene er en mobiltelefonlomme med enkel tilgang). Hold tingene dine atskilt fra babyens takket være alle de lommene, og fjern behovet for å bære en separat veske. Det følger også med et stellepute.

For dagsturer

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Bomull (utvendig) og polyester (interiør) Birdling Mini Day Tripper Pink bleieveske er en søt rosa (eller marineblå) stil som ligner en klassisk tøyveske. Skulderremmen er avtakbar hvis du bestemmer deg for at du ikke trenger den for en utflukt, og det er en isolert innvendig veske som du kan klikke på innsiden for å holde flasker adskilt fra alle andre gjenstander du trenger å bære. I tillegg til det er det fem utvendige lommer og en nøkkelklemme. Forvent å betale rundt $75.00.

For lengre turer

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Den større Birdling Weekender Grey bleieveske i bomull og polyester (litt over $200,00) er klar for lengre turer. Hvis du blir borte lenger enn ettermiddagen, kan dette være det perfekte alternativet. Skulderremmen er som vanlig avtagbar hvis du velger å bære den i håndtakene. I stedet for ett eller to innvendige rom, er det tre, og du vil sannsynligvis aldri ønske at du bare hadde én lomme til for å holde deg organisert, siden det er 13 (seks innvendige og syv utvendige), pluss en nøkkelklemme.

Med et slikt mangfold i poser finnes det noe for enhver type familie, fra forstadsmoren som alltid er på farten til familien som reiser mye og trenger mye plass.

Anbefalt: