Eksempel på fullførte medarbeiderevalueringer

Innholdsfortegnelse:

Eksempel på fullførte medarbeiderevalueringer
Eksempel på fullførte medarbeiderevalueringer
Anonim
Medarbeiderevalueringsmøte
Medarbeiderevalueringsmøte

De fleste bedrifter krever at veiledere fyller ut formelle medarbeiderevalueringsskjemaer minst én gang hvert år. Disse dokumentene blir en del av hver medarbeiders faste personalmappe, og brukes ofte til å avgjøre ansattes kvalifisering for høyninger. Å gjennomgå eksempelskjemaer som allerede er fylt ut er en god måte å bli komfortabel med denne aspekten av din veilederrolle.

To komplette eksempeldokumenter

Eksemplene som presenteres her kan gi deg en idé om hvordan du kan gi ros og oppmuntring der det er nødvendig, samtidig som de peker på områder hvor forbedring er nødvendig på en konstruktiv måte.

Hvis du trenger hjelp til å laste ned utskriftsmateriale, sjekk ut disse nyttige tipsene.

1. Trenger teknisk ferdighetsforbedring

Følgende eksempelevaluering er for en ansatt som generelt sett gjør en god jobb og kommer overens med kolleger, men som trenger å mestre nye tekniske ferdigheter for å holde tritt med de gjeldende kravene til jobben.

Bilde
Bilde

2. Trenger å forbedre medarbeiderrelasjoner

Eksempelevalueringen nedenfor ble fullført for en selger som er en god produsent, men som ikke blir sett på som en lagspiller av medarbeidere og som trenger å forbedre folks ferdigheter for å lykkes på arbeidsplassen.

Forbedring av menneskers ferdigheter er nødvendig
Forbedring av menneskers ferdigheter er nødvendig

Vurder evalueringer individuelt

Selv om disse eksempeldokumentene kan hjelpe deg med å gi deg en ide om hva du skal inkludere i prestasjonsvurdering, må hver ansatt evalueres uavhengig i forhold til hans eller hennes spesifikke ytelse og spesielle stillingsbeskrivelse. Tenk nøye gjennom hva du inkluderer, og vær sikker på at hver ytelsesvurdering du fullfører gir en nøyaktig gjenspeiling av ytelsen for vurderingsperioden.

Løpende tilbakemelding

Husk at formelle evalueringer skal gi en oversikt over ansattes prestasjoner gjennom hele vurderingsperioden. De er ikke en erstatning for daglige samtaler om ytelse. Som leder er det viktig at du gir tilbakemelding til dine ansatte fortløpende i stedet for å vente med å fortelle dem hvordan de har det en gang i året når det er på tide å fylle ut evalueringsskjemaet.

Lagre

Anbefalt: