Duftende stearinlys

Innholdsfortegnelse:

Duftende stearinlys
Duftende stearinlys
Anonim
Duftende klager
Duftende klager

Selv om Scentsy er en prisvinnende direktesalgsvirksomhet, er det noen mennesker som ikke er betatt av produktet eller selskapet av en rekke årsaker. Finn ut hva noen har lurt på om det populære direktesalgsselskapet og dets produkter.

Duftende problemer og klager

Før du bestemmer deg for å kjøpe duftvarmere og wickless stearinlys, se nærmere på noen av de mer vanlige bekymringene forbrukere og talsmenn har uttrykt.

Pris

Kostnadene for varmeren og Scentsy-voksen er en vanlig klage. Careful Cash beskriver prisen som en stor ulempe ved produktene, spesielt sammenlignet med lignende varer i lavprisbutikker og gjennom andre merker.

Klager over konsulenter

Som et direktesalgsselskap er Scentsy avhengig av individuelle konsulenter for å arrangere fester, selge produktene deres og håndtere kundeproblemer. Som enhver annen kundesalgsdrevet industri, er det noen ganger selgere som ikke er på nivå. En anmelder av Ripoff-rapporten beskriver hvordan en konsulent solgte varer til en kunde, ble bet alt i sin helhet, og deretter endte opp med å selge varene videre når kunden ble syk. Denne kunden hadde vanskeligheter med å få refusjon både fra konsulenten og selskapet. Reviewopedia bemerker at selskapet har opplevd klager på konsulenter.

Dufttap

Kunder vil noen ganger oppleve at deres Scentsy-voks vil miste duften, noe som gjør det vanskeligere å gjenbruke den smeltede voksen. Pretty In Dayton bemerker den "svake" duften etter at voksen har smeltet og manglende evne til å gjenbruke den smeltede voksen igjen med mye hell. MissHaylee on Viewpoints kommer med kritikken om at det "ikke varer så lenge jeg ønsker. Det virker som det brenner ut veldig fort» i anmeldelsen hennes.

Ingrediensavsløringsproblem

EcoSAFEReviews sier at de ikke kan tilby en faktisk anmeldelse av Scentsy-produktene på grunn av påstandene om "hemmelige ingredienser" fra selskapet. Nettstedet Scentsy opplyser at på grunn av mangelen på flammer er de et "tryggere alternativ til tradisjonelle stearinlys", og selskapet har skrevet et blogginnlegg for å motvirke påstandene om at det bruker usikre ingredienser i produktene sine.

Produktproblemer

Produkter, selv om de har garantier for levetiden, kan ha funksjonsfeil. Scentsy er ikke fremmed for det, siden selv konsulenter har satt opp personlige sider som inneholder informasjon om problemer rundt produktfeil. Reviewopedia nevner også at noen kunder har hatt problemer med produkter de har kjøpt. Thriving Candle Business, en Scentsy-selger, adresserer noen vanlige potensielle funksjonsfeil, som problemer med lyspære, voks som ikke smelter og varmeapparatet slår seg ikke på, med enkle løsninger.

Brannfarebekymringer

Selv om Scentsy-produktet ikke bruker en veke eller flamme som andre lys, er mange forbrukere fortsatt bekymret for muligheten for brann. SaferProducts.gov, en del av U. S. Consumer Product Safety Commission, har en rapport innlevert av noen som hevder at produktets pære tok flammer og var vanskelig å blåse ut, samt en rapport om en lysbue i en utbrent pære. I første omgang sendte ikke den klagende parten produktet til Scentsy for vurdering, så påstandene kunne ikke undersøkes.

KWWL-nyheter fra Iowa foretok en undersøkelse av Scentsy-varmerne etter en lokal brann der en varmeapparat var til stede i rommet; Scentsy-varmeren var ikke årsaken til brannen. Mens etterforskningen produserte varm voks og en varm varmeovn, ble de ikke like varme som et vanlig stearinlys og startet ikke brann under etterforskningen.

Skade fra produkt

Noen kunder har lagt merke til at varmeenheten eller voksen kan forårsake skade på det elementet som lysvarmeren sitter på når den er koblet til og slått på, eller mens voksen fortsatt er smeltet. Brook S. på Influenster hevder at varmeapparatet etterlot et «forkullet sted på benken min». Duftende voks kan også komme inn i teppet når det tippes over, som anmelderen Gadams nevner på SheSpeaks. Hvis dette skjer med deg, følg tips fra The Candle Boutique, et Scentsy-nettsted, for å fjerne det.

Løs dine problemer

Hvis du er interessert i Scentsy, diskuter bekymringene dine med din lokale konsulent. Hvis du har Scentsy og er bekymret for sikkerheten eller har problemer med produktet, kontakt din representant eller deres bedriftskontor. Better Business Bureau viser at over 50 klager i løpet av de siste tre årene har blitt løst av selskapet og vurderer dem til A+, så selv om hver situasjon er forskjellig, er det sannsynlig at du vil finne et svar eller en løsning på problemet ditt.

Anbefalt: