Starte en hjemmestrikkebedrift

Innholdsfortegnelse:

Starte en hjemmestrikkebedrift
Starte en hjemmestrikkebedrift
Anonim
ung kvinne som lærer å strikke
ung kvinne som lærer å strikke

Hvis du elsker å strikke og ønsker å jobbe hjemmefra, kan du være heldig. Å starte egen strikkebedrift kan være givende, både økonomisk og personlig. Det er imidlertid en stor oppgave, så det er viktig å forstå prosessen og de spesifikke hensynene som følger med denne typen kreative forsøk.

Kom i gang med forretningssiden

Det er mye planlegging som ligger i prosessen med å starte din egen bedrift. Før du begynner å tenke på strikkeaspektet ved ting, sørg for at du dekker det grunnleggende om hjemmebaserte virksomheter, som å finne ut hvor du skal gjøre jobben, skrive en forretningsplan, finne ut en plan for skatt og sikre evt. finansiering du trenger for å komme i gang.

Det er også noen hensyn som gjelder spesielt for kunst- og håndverksbedrifter, og det er fornuftig å tenke over disse spørsmålene før du kommer for langt i planleggingen. Disse inkluderer å skape en merkevareidentitet og markedsføre virksomheten din. Hvis du skal gjøre det meste av salget ditt på nettet, er det spesifikke ting du bør vurdere for det også, for eksempel webhotell og betalinger.

Tips for en vellykket strikkevirksomhet

Når du har satt opp forretningssiden av ting, kan du fokusere på de delene av virksomheten din som er spesifikke for strikking. Å lage håndverk å selge er annerledes enn å gjøre strikkeprosjekter for deg selv. Følgende tips kan hjelpe.

Fokuser på elementer du kan lage raskt

Ifølge ThoughtCo er hemmeligheten for å lykkes med en strikkevirksomhet å gjøre prosjektene raske og enkle. Hvis du bruker mye tid på store eller komplekse gjenstander, må du lade ganske mye mer. Å lage små ting av kvalitetsmaterialer betyr imidlertid at du bruker mindre tid på hver del.

Velg materialer du er stolt av

Spesialiserte materialer lar deg skille bedriften din, selv om varene du lager er enkle. Når du handler garn, tenk på økologisk bomull, naturlige fargestoffer eller lokal ull. På den måten blir et par basisvotter en luksusgave.

Vet hvor du vil selge

Det finnes en rekke steder du kan selge strikketøyet ditt, og det er fornuftig å bestemme hvor du vil fokusere oppmerksomheten din. Tenk på følgende:

  • Håndverksshow- Kunst- og håndverksshow er et flott sted å selge håndlaget strikk, spesielt rundt høytidene. Du må investere i en stand og komme i kontakt med lokale eller regionale show på forhånd. Du kan finne dem ved å kontakte lokale strikkeorganisasjoner eller søke på nettsteder som Festivalnet.com.
  • Lokale butikker – Mange byer har butikker som spesialiserer seg på håndlagde lokale varer. Du kan gå inn og spørre innehaveren om hvordan salg fungerer. Ofte vil du betale dem en provisjon for å tilby varene dine, men det kan være verdt det hvis du kan øke prisene for å imøtekomme dette.
  • Online – Et av de største markedene for salg av strikkevarer er online. Nettsteder som Etsy spesialiserer seg på håndlagde varer, og du kan lage din egen butikk der. Du kan også prøve auksjonssider som eBay hvor du kan markedsføre varene dine til et stort publikum.

Forstå overhead

Alle bedrifter har overhead, men en strikkebedrift har noen spesifikke ting å vurdere. I tillegg til grunnleggende forsyninger, må du tenke på hvordan du planlegger å pakke og sende varene dine, om nødvendig. Du trenger et lager med garn for å sikre at du kan fortsette å produsere varer i farger og materialer som appellerer til kjøperne dine. Du trenger også en datamaskin for å holde styr på salg og administrere nettstedet ditt hvis du har en.

Ta spranget

Til syvende og sist, hvis du elsker å strikke og har noen gode ideer til produkter du tror vil selge, kan du ta spranget og starte en bedrift med minimale økonomiske investeringer. Du må bruke litt tid og virkelig fokusere på å lage raske prosjekter folk vil elske, men det er en stor utfordring for noen som liker å skape.

Anbefalt: