10 nettbaserte programmer for å designe ditt eget soverom gratis

Innholdsfortegnelse:

10 nettbaserte programmer for å designe ditt eget soverom gratis
10 nettbaserte programmer for å designe ditt eget soverom gratis
Anonim

Få en profesjonell titt på hvordan oppussingen av soverommet vil komme sammen med disse gratis designappene på nettet.

Venner diskuterer over digit alt nettbrett ved skrivebordet
Venner diskuterer over digit alt nettbrett ved skrivebordet

Å designe ditt eget soverom kan være dyrt nok uten å betale store penger for en designer. Hvis du har bestemt deg for å friske opp soverommet ditt, kan du lage et gratis design på nettet og bruke budsjettet ditt på dine nye møbler og innredning i stedet. Disse gratis romdesignerne på nett hjelper deg med å søke etter inspirasjon, handle produkter, se detaljert gjengivelse og visualisere drømmesoverommet på ett sted.

Design ditt eget soverom med gratis interiørdesignprogramvare

Moden mann designer moderne stue i en virtuell virkelighet
Moden mann designer moderne stue i en virtuell virkelighet

Å designe plassen din som en proff er akkurat blitt enklere og mer budsjettvennlig. De fleste av disse programmene er enkle å bruke for nybegynnere og er alle helt gratis. Noen tilbyr ekstra avgifter for å legge til flere prosjekter, teksturer eller materialer, men disse tilleggene er ikke nødvendig for å lage ditt eget soveromsdesign. Som med et hvilket som helst gratis program, vil du finne mange positive og noen få negative sider for hver, men med det riktige designprogrammet kan du se drømmedesignet ditt komme til live før du slipper penger på innredning og materialer.

Roomstyler

Skjermbilde av Room Styler soveromsprogram
Skjermbilde av Room Styler soveromsprogram

Roomstyler er en gratis nettleser og nettsted som tilbyr verktøy, for eksempel deres 3D Planner og Mood Boards, som hjelper deg med å planlegge soveromsdesignet ditt som ekte profesjonelle. Etter at du har registrert deg og registrert deg gratis, vil du ha tilgang til et anstendig bibliotek med møbler, maling, teksturprøver og detaljer for å hjelpe deg med å lage og finne valgene dine på nettet. Denne siden gir deg også et galleri med romdesign for inspirasjon og lar deg følge interiørdesignere innenfor deres nettverk. De tilbyr et 3D-bilde av lav kvalitet for å hjelpe deg å se hvordan brikkene vil fungere i rommet ditt.

Selv om det ser ut til at du ikke er begrenset til hvor mange tegninger eller design, har du muligheten til å kjøpe kreditter for å få HD-gjengivelser eller panorama-gjengivelser. Besøk veiledningen deres for å se hvordan du bruker nettstedet og avgjør om dette vil fungere for prosjektet ditt.

Planner5d

Planner5d er et gratis online verktøy som brukes av et fellesskap på 4 millioner amatørinteriørdesignere som vil veilede deg i å lage en plantegning og velge materialer for å dekorere soverommet ditt. Nettstedet inneholder maler for ulike hjem- og romtyper for å hjelpe deg med å komme i gang med designet. Du kan laste opp en generell plantegning, og programmet vil bidra til å transformere planen til et 3D-realistisk rom.

Det er noen begrensninger for gratisversjonen av programmet, men oppgraderingene er vel verdt investeringen hvis du føler at du trenger profesjonell designhjelp på prosjektet ditt. Du kan til og med få hjelp av interiørdesignere fra nettstedet for å hjelpe deg med å lage en plantegning.

Homestyler

Skjermbilde av Home Styler soverom
Skjermbilde av Home Styler soverom

Homestyler er en moderne nettleser som gjenvinner tilgang til programvare for hjemmedesign laget av AutoDesk, og den er 100 % gratis. Dette nettstedet tilbyr et mer enn 10 000 bibliotek med produkter, materialer og teksturer som kan brukes i soveromsdesignet ditt. Det er ingen begrensninger på hvor mange plantegninger, tegninger eller prosjekter du lager, og de tilbyr noen 3D-gjengivelser for å hjelpe deg gjennom designprosessen.

PBteen

PBteen, Pottery Barn Teen, tilbyr et gratis interaktivt verktøy på nettet for å designe et soverom. Dette er perfekt hvis du planlegger å oppdatere barnets soverom. Sammen med grunnleggende møbelmal gir nettstedet også maler til PBteen-møbler. Du kan tilpasse rommets dimensjoner og møbellayout eller bruke en av deres maler. Når du er ferdig, skriv ganske enkelt ut plantegningen sammen med en liste over varer du kan referere til senere mens du handler. Selv om denne siden er enkel å bruke, er den best for å bestemme møbeloppsett og arrangementer. Det er ikke ideelt hvis du planlegger å lage en mer intensiv oppussing, for eksempel nye gulv, veggfarge eller bytte av lysarmaturer.

Planlegg ditt rom

PlanYourRoom er et gratis nettsted som lar deg lage en plantegning og legge til møbelmaler. Den er brukervennlig, og tilbyr muligheten til å justere møbeldimensjonene for å imøtekomme et stykke du har eller ønsker å kjøpe. Vær oppmerksom på at noen av møbelformene er veldig generelle og ikke alltid kobler til en nøyaktig representasjon av gjenstanden. Du kan heller ikke legge til andre designelementer som malingsfarger og materialfinish.

Designteam fra West Elm

Du trenger ikke engang å opprette en konto for å nyte denne gratis romdesignfunksjonen fra West Elm. Du kan bruke dette verktøyet som gjest til å legge inn virkelige dimensjoner, se farge- og skaladetaljer for møbler og få inspirasjon til ditt neste designprosjekt. Dette verktøyet er ideelt for enkeltromsdesign for å hjelpe deg med å se hvordan brikkene dine vil passe sammen i rommet. Hvis du leter etter et mer detaljert verktøy, kan du prøve noen av de andre gratis designprogramanbefalingene med en mer avansert layout.

Programmer for begrenset gratis bruk

Noen programmer starter gratis, men begrenser deg til et bestemt antall design før betaling kreves. Disse designprogrammene har noen gratisfunksjoner eller tilbyr gratis prøveversjoner av bet alte abonnementer.

Room Sketcher

Skjermbilde av Room Sketcher soverom
Skjermbilde av Room Sketcher soverom

Room Sketcher er et gratis nettbasert program der du kan tegne soverommets planløsning og velge møbler, malingsfarge, gulv alternativer og vindusbehandlinger. Når du har registrert deg gratis, er du begrenset til fem prosjekter, som er mer enn nok for et soveromsdesign eller noen få andre rom for fremtidig bruk. Hvis du vil opprette flere prosjekter, kan du oppgradere abonnementet ditt eller kjøpe fem til for $10. Møblene er oppdaterte, og de gir deg detaljer om hvor du kan kjøpe og finne hver del på nettet.

Homebyme

Homebyme er en nettside og et fellesskap som tilbyr verktøy for å hjelpe deg med å tegne en plantegning, velge møbler og materialer, og konsultere en interiørdesigner eller spørre andre i nettsamfunnet om veiledning i utformingen av soverommet ditt. Du kan nå jobbe med fem prosjekter når du registrerer deg gratis. Etter de fem første prosjektene dine, må du oppgradere til det månedlige abonnementet på $25 for å fortsette å nyte programmet. Denne siden er ideell for å hjelpe deg med å designe soverommet ditt, spesielt med deres omfattende bibliotek med møbler og materialer.

Roomle

Roomle er et interiørdesignprogram og -app tilgjengelig på Apple-enheter, men du trenger ikke å ha en Apple for å bruke deres gratis nettversjon. Etter at du har registrert deg og opprettet en ny plan, dukker det automatisk opp en opplæringsvideo som viser deg hvordan du bruker programmet. Det er enkelt og tilbyr andre funksjoner som du kan bruke på iPhone eller iPad med appversjonen deres. Material- og møbelkatalogen er aktuell og gir et bredt utvalg sammen med 3-dimensjonale visninger og verktøy. Du kan starte med en 14-dagers gratis prøveperiode for å prøve den og potensielt fullføre et prosjekt eller to. Etter det kan du sjekke ut deres rimelige pro-kontoer for å fortsette å jobbe med hjemmet ditt gjennom programmet.

Houzz

Hvis du jobber med en oppussing eller du bygger din egen interiørdesignside, hjelper Houzz og Houzz Pro deg med å administrere alle hjemmedesign- og oppussingsprosjektene dine. Det er tonnevis av fordeler i gratiskontoen, inkludert endeløs surfing av inspirerende bilder og produkter. Du kan teste ut pro-versjonen med en gratis prøveversjon av Houzz Pro og nyte det detaljerte romdesignerverktøyet og andre forretningsfordeler for å hjelpe deg med å administrere den økonomiske siden av prosjektene dine. Hvis du bestemmer deg for å få hjelp av en profesjonell designer, vil Houzz hjelpe deg med å koble deg til en lokal designer i nettverket deres som passer dine ombyggingsmål.

Visualiser ditt drømmesoverom

Finn designprogrammet på nettet som fungerer for deg, eller miks og match funksjonene til noen få nettsteder for å hjelpe deg med å visualisere drømmen om soverommet. Med disse rimelige og gratis romdesignerne på nett, vil du kunne bruke mer på dekordelene du elsker.

Anbefalt: