Hvordan hjelper gjenvinningspapir søppelfyllinger?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan hjelper gjenvinningspapir søppelfyllinger?
Hvordan hjelper gjenvinningspapir søppelfyllinger?
Anonim
Resirkuler papir
Resirkuler papir

Resirkuleringspapir er en god måte å redde deponier på, som igjen har en positiv effekt på områdene rundt deponiene. Hvordan hjelper gjenvinningspapir deponier? Det første problemet er at papir tar ganske lang tid å bryte ned sammenlignet med organisk materiale (matrester, blader osv.); det store papirvolumet i den moderne verden fyller opp søppelfyllinger raskt, noe som reduserer mengden ledig plass for ekte søppel (avfall som ikke kan resirkuleres).

Unødvendig avfallspapir sendt til deponier

I USA har forbruket av papir økt i lang tid, og mengden papir som går til søppelfyllinger har økt like ved mengden papir som kjøpes. I følge EPA blir svimlende 25 prosent av gjennomsnittlig søppelfylling i USA tatt opp av papir og 74,2 prosent av alt kontorpapir resirkuleres. Saken er imidlertid at papir er lett å resirkulere. Så godt som alle samfunn i landet tilbyr nå papir- og pappresirkulering, men ikke alt papir blir resirkulert. Bare 25 prosent av post-forbrukspapir resirkuleres hvert år i Amerika. Det er overbevisende grunner til å øke denne prosentandelen drastisk, spesielt behovet for å forbedre måten deponier fungerer på for å bryte ned avfallsmaterialer.

Ikke bare fyller papir opp søppelfyllinger når forbrukerne først kaster det, men mange innser ikke at det kan ta fem til 15 år før papir brytes ned på et deponi. Når papir brytes ned i et deponi, skyldes det vanligvis en anaerob i stedet for en aerob nedbrytningsprosess. Anaerob er mangel på luft og er forårsaket av kompresjonssystemene i søppelfyllinger som reduserer mengden plass søppelet tar opp. Mens denne kompresjonsprosessen holder volumet nede, forhindres den naturlige aerobe nedbrytningen ved å fjerne luftlommene mellom gjenstandene. Når det gjelder papir, er anaerob nedbrytning skadelig siden det produserer metangass. Metan er brennbart og svært farlig, noe som gjør deponier til en større miljøfare.

Som en enkel funksjon av den enorme mengden papir som kjøpes, brukes og kasseres på årsbasis, når deponier full kapasitet, og hver gang dette skjer, må avfallet enten fraktes til et annet sted eller samfunnet må bygge et nytt deponi. Å bygge flere deponier er dyrt og skjemmende og er ikke en miljøvennlig løsning. Resirkulering er imidlertid en ideell løsning.

Reduser og gjenbruk papir

En måte å holde mengden papir du legger på deponier håndterbar, er å gjenbruke og deretter resirkulere det. Det gamle ordtaket om "reduser, gjenbruk og resirkuler" er spesielt relevant når det kommer til papir. Reduser mengden papir som kommer inn i hjemmet eller kontoret ditt ved å registrere deg for elektroniske kontoutskrifter og regninger. Les aviser og arbeidsdokumenter på nett. I tillegg kan du gjenbruke papiret du har for øyeblikket ved å lage en skrapskuff. Gjenbruk avispapir til innpakningspapir og pakkemateriale. Ideelt sett bør alt papir du vil kaste, resirkuleres, eller hvis du har en kompostbeholder, makulere den og legge den til komposten.

Resirkulering av papir og kontorpapir

Nesten alle fellesskap tilbyr muligheter for resirkulering av papir. Mens du må bruke mer tid på søppeltømmingen din siden du må sortere alt i separate søppeldunker, gjør hver eneste lille bit du sparer fra et deponi en forskjell. Lær om byens resirkulerings alternativer ved å ringe byens sanitetsavdeling eller besøke bymyndighetenes nettsted.

På arbeidsplassen, hvis arbeidsgiveren din ennå ikke har satt i gang et resirkuleringsprogram, spør og tilby å hjelpe til med å organisere et. Nøkkelen til å få gjenvinning til å fungere er å gjøre det enkelt. Plasser en papirkasse ved siden av hver søppelbøtte, og sørg for at søppelbøttene tømmes regelmessig for å unngå overløp og fraråde kolleger fra å bruke den.

Kjøp for resirkulerte papirprodukter

Den andre siden av resirkulering av papir er å støtte prosessen ved å kjøpe resirkulerte papirprodukter. Hvis alle som resirkulerer også kjøper resirkulerte produkter, så er bærekraften til resirkulering garantert. Neste gang du kjøper papirprodukter, se etter et alternativ som er laget av resirkulert papir. Dette inkluderer vanlige gjenstander som papir til datamaskinskriveren, kort og til og med papirhåndklær og toalettpapir.

Holde papir borte fra søppelfyllinger

Selv om papir kan virke som relativt godartet søppel sammenlignet med plastikk eller kjemiske biprodukter, er det langt fra en ønskelig type søppel, spesielt med volumet. Å redusere mengden papir på søppelplasser kan gjøres ved å redusere mengden papir du bruker, samt gjenbruke det papiret. Til syvende og sist må du kaste papir, og når den tid kommer, velg å resirkulere det til beste for ditt lokale søppelfylling så vel som miljøet.

Anbefalt: