9 ting du kan gjøre med en Business Management-grad

Innholdsfortegnelse:

9 ting du kan gjøre med en Business Management-grad
9 ting du kan gjøre med en Business Management-grad
Anonim
Folkemengden klapper bak glade kandidaten
Folkemengden klapper bak glade kandidaten

En grad i bedriftsledelse kan forberede deg på et bredt utvalg av jobbmuligheter. Ledelsesferdigheter er nyttige i omtrent alle typer yrker. Fra forventede roller som å veilede mennesker til å administrere spesifikke forretningsfunksjoner til å starte din egen virksomhet eller andre typer roller som krever lederferdigheter, er det mange karriereveier du kan ta med en grad i dette feltet. Ni gode alternativer å vurdere inkluderer:

Leder/veileder

Å jobbe som leder eller veileder er en åpenbar mulighet for personer med en grad i bedriftsledelse. De vanligste jobbene for nyutdannede i bedriftsledelse involverer å overvåke et team av mennesker eller føre tilsyn med en avdeling eller funksjon i en organisasjon. Mange bedrifter promoterer arbeidere til tilsynsroller eller ansetter personer med formell lederutdanning for å jobbe som veiledere eller som assisterende ledere. Noen har til og med spesielle hurtigopplæringsprogrammer for ledelse kun for nyutdannede.

B2B-salg

Mens salgsjobber krever markedsføringsferdigheter, må de som selger varer eller tjenester til et business-to-business (B2B)-marked kunne snakke forretningsspråket. Av den grunn kan bedriftsledere som også har sans for salg virkelig utmerke seg i denne bransjen. Å være i stand til å kommunisere med bedriftseiere og ledere i forhold til deres unike perspektiv kan gi B2B-salgsproffer som har en akademisk bakgrunn innen ledelse en unik fordel i dette svært konkurransedyktige feltet. B2B-salgsfagfolk kan selge ting som selgerkontoer for kredittkortbehandling, salgssteder eller gruppeansattefordeler. Sammen med en vellykket merittliste innen salg, kan ledergraden din hjelpe deg med å bli vurdert for en forfremmelse til salgssjef.

Ideell ledelse

Kompetansen som trengs for å lede en ideell organisasjon er ikke ulik de som trengs for å lede en for-profit virksomhet. Så, ferdighetene du lærer når du studerer for en grad i bedriftsledelse kan være en flott bakgrunn for å jobbe som en ideell leder. Du kan bruke ferdighetene dine til å jobbe som administrerende direktør, frivillighetskoordinator eller utviklings- (innsamlings-) direktør for en veldedig organisasjon.

Eventplanlegging

Mens hendelsesledelseskarrierer, som arrangementsplanlegger og arrangementskoordinatorjobber, ofte anses for å være PR-jobber, er faktum at planlegging, organisering og vertskap for komplekse arrangementer som bryllup, forretningskonferanser, pengeinnsamlingsarrangementer, fester, og mer krever sterke lederegenskaper. Store selskaper har noen ganger hendelseseksperter i staben. Disse jobbene kan også noen ganger bli funnet med feriesteder, profesjonelle foreninger, konferansesentre og (selvfølgelig), arrangementsplanleggingsselskaper. Denne typen jobb kan være en flott jobbmulighet for en høyskoleutdannet med en grad i ledelse som ønsker å føre tilsyn med arrangementer i stedet for å overvåke en stab.

Prosjektledelse

Prosjektledelse er en annen måte å sette bedriftsledergraden din på uten å ta på seg en tradisjonell tilsynsjobb. I denne typen roller, i stedet for å være sjef, vil du være ansvarlig for å føre tilsyn med arbeidet til ett eller flere prosjektteam. Prosjektledere fører ofte tilsyn med store foretak, for eksempel byggeprosjekter, eller team på tvers av avdelinger samlet for et bestemt formål. Vellykket prosjektledelse krever bruk av et bredt spekter av lederegenskaper. Med en grad i bedriftsledelse og en vellykket merittliste som prosjektleder, kan du til og med få en Project Management Professional (PMP)-sertifisering for å demonstrere ekspertisen din og bidra til å fremme karrieren din på dette feltet.

Eiendomsadministrasjon

En bedriftsledergrad er en god bakgrunn for å jobbe som eiendomsforv alter. Denne typen jobb kan innebære å føre tilsyn med den generelle driften av ett eller flere leilighetskomplekser, utleieboliger eller kommersielle kontorlokaler. Eiendomsforv altere er ansvarlige for ting som å nå økonomiske mål, sørge for at eiendommer opprettholdes til standard, håndtere kommunikasjon med leietakere, sørge for at leieavtaler overholdes og andre forv altningsoppgaver knyttet til å holde driften av utleieeiendommer i orden.

Human Resources

Selv om det er mulig å få en grad spesifikk for menneskelige ressurser (HR), er det ikke nødvendig for å komme inn på feltet. Mange mennesker som blir HR-fagfolk har en grad i ledelse eller annet relatert felt. Siden HR-profesjonelle er ansvarlige for nøkkelpersonfunksjoner i organisasjonene de jobber for, er det viktig for dem å ha innsikt i hva som er involvert i å drive en virksomhet og hvordan de skal administrere ansatte, selv om de ikke er i tilsynsroller selv. En bedriftslederbakgrunn kan hjelpe HR-utøvere til å forstå behovene og perspektivet til de som administrerer spesifikke funksjoner og team og være i stand til å kommunisere effektivt med ledere på alle nivåer i organisasjonen.

Medical Practice Manager

Hvis du har erfaring eller en spesiell interesse for helsevesenet, kan du dra nytte av din utdanningsbakgrunn innen ledelse for å søke arbeid som leder i en medisinsk praksis. Du kan starte som veileder over et spesifikt aspekt av praksisen eller som medisinsk kontorleder, men muligens ha en mulighet til å gå opp til en rolle som overordnet praksisleder eller driftsleder.

Entreprenør

I stedet for å sette lederutdanningen din til å jobbe i andres virksomhet, vil du kanskje bruke det du lærte på college til å starte din egen virksomhet. Å bli gründer er definitivt et godt alternativ hvis du liker ideen om å være din egen sjef, har nøkkelkarakteristika for vellykkede gründere og er villig til å legge ned det harde arbeidet som kreves for å bygge et vellykket selskap fra grunnen av. Det er mange forretningsmuligheter å vurdere, fra franchisedrift til nettbaserte eller hjemmebaserte virksomheter til bedrifter basert på spesielle ferdigheter eller interesser du måtte ha, for eksempel eiendomsinvestering, sikkerhetstjenester eller kontorrengjøring (bare for å nevne noen forslag).

Mange alternativer for innehavere av bedriftsledelse

Å ta en grad i bedriftsledelse er en fin måte å forberede seg på en vellykket karriere i forretningsverdenen. Så godt som alle organisasjoner har behov for personer med lederkompetanse, både i tradisjonelle tilsynsroller og som andre typer stillinger hvor lederkunnskap er fordelaktig eller til og med nødvendig. Koble dine formelle lederstudier med dine andre interesser, ferdigheter og erfaring for å identifisere din ideelle karrieremulighet.

Anbefalt: