Giftpiler og Feng Shui-midler

Innholdsfortegnelse:

Giftpiler og Feng Shui-midler
Giftpiler og Feng Shui-midler
Anonim
Polakker lager giftpiler
Polakker lager giftpiler

Feng shui-prinsipper tar for seg problemene med giftpiler og tilbyr presise løsninger for å motvirke de negative og skadelige effektene. Hvis den ikke blir gjenkjent og ukontrollert, vil giftpiler fortsette å produsere skadelig sha chi (negativ chi-energi). Giftpiler finnes utenfor og inne i hjemmet ditt.

Definere giftpiler

Giftpiler er strukturer, menneskeskapte eller naturlige, som danner skarpe vinkler rettet mot utsiden eller innsiden av hjemmet ditt. En giftpil skaper en hindring eller tøff vinkel til hjemmet ditt og er usunt.

Vurder sektoren der giftpilen befinner seg, for eksempel karriere, rikdom, ekteskap, utdanning, etterkommer, mentor eller helsesektorer. Dette er områdene i livet ditt som først vil bli påvirket. De forårsaker sviktende helse, tap av jobb, økonomisk ruin, dårlig ekteskap og andre negative konsekvenser for alle aspekter av livet ditt.

Eksteriørgiftpiler

Land og form feng shui definerer utsiden av hjemmet ditt som langt viktigere for god feng shui enn alle rettsmidler du kan bruke i hjemmet ditt. Hvis det er skadelige sha chi-produserende giftpiler knyttet til landskapet og retningen til hjemmet ditt, vil ingen mengde rettsmidler eller kurer som brukes inne i hjemmet ditt påvirke den utvendige shachien. Det er derfor det er nødvendig å ta tak i det ytre av hjemmet ditt før du snur deg innendørs.

Landskap og husorientering

Plasseringen av hjemmet ditt på tomten din og alt som omgir det er de viktigste aspektene ved feng shui for hjemmet ditt. Du kan bli overrasket over å oppdage at fronten av huset ditt blir bombardert av giftpiler. Disse kan være så enkle som en T-kryss gatekonfigurasjon eller like skremmende som en høyblokk.

Sha Chi

Orienteringen av hjemmet ditt i forhold til omgivelsene kan gi deg ledetråder om sha chi (også kjent som shar chi) er tilstede. Sha chi er kjent som den "drepende pusten" som finnes utenfor hjemmet ditt. Det viser seg som forsømte eiendommer, nedslitte bygninger, døende planteliv og økonomisk lidelse. Nabolag som lider av kronisk kriminalitet og generell forfall er alle symptomer på denne kraftige negative energien.

Områder der sha chi blir løslatt, holdt, akkumulert og tiltrukket inkluderer kirkegårder, søppelfyllinger eller søppelfyllinger, sykehus og fengsler.

Kirkegårder skaper sha chi
Kirkegårder skaper sha chi

Giftpiler som genererer sha chi skaper et uheldig hjem. Den utvendige sha chien må utbedres. Ingen mengde rettsmidler utført i hjemmet ditt kan noen gang spre denne typen uheldig chi. Du må ta tak i de ytre årsakene for å kurere dem.

Vanlige utvendige giftpiler og løsninger

Det er potensielle giftpiler i nesten hver eiendom, om ikke alle. De mest skadelige er de som er rettet mot inngangsdøren din.

Giftpiler som inngangsdøren din vender mot kan være i form av bygninger, boliger, telefon-/verktøystolper og til og med gater. Selv hjørnekanten til et annet hjem eller bygning som vender mot inngangsdøren din eller en struktur som er større enn hjemmet ditt, kan skape en giftpil. Disperger, avbøy eller oppløs shachien giftpilen skaper for et effektivt middel.

Vanlige ytre giftpiler og rettsmidler

Giftpil Rettsmiddel
Vegg høyere enn bakkenivå Planter med mye bladverk mellom vegg og dør
Hjem, bygning eller hjørne mot inngangsdør Bruk annen dør for å etablere ny hovedinngang til boligen
Spir, tårn, høyhus Bagua-speil over inngangsdøren (siste utvei)
T-kryss (blindvei inn i gaten foran huset) Legg til hekk, vegg eller berm med beplantning mellom vei og hus
Huset overfor Y-krysset Vegg eller hekk mellom hus og vei
Hus på veiens kurve Innenfor kurve av veien, aldri utenfor kurve
Nær eller under en overgang Unngå dette stedet
Bygger høyere enn hjemme Bruk annen dør for å etablere ny hovedinngang til boligen
Naboens trekantede taklinje Høyt bladtre å blokkere; bagua-speil (siste utvei)
Hus under gateplan Bygg opp så soverom over gatenivå

Kontroller med elementer og retninger

Ifølge Lillian Too kan retningen til giftpilen påvirke hvordan du motvirker den. Når du har funnet en giftpil, bruk kompasset til å bestemme dens magnetiske retning. Hver kompassretning har et spesifikt element du kan inkludere i et veggdesign.

  • Sør: Vannfontene, helst en som spruter opp i luften
  • North: Mangefasettert krystall
  • Øst eller Sørøst: Buet metallform, som en kniv eller en seksstangs vindklokke i metall
  • Vest eller nordvest: Sterkt lys
  • Sørvest eller nordøst: Tornete hekk, som kristtorn eller stikkende einerplanter

Bruke Bagua-speil som rettsmidler

Noen utøvere bruker Bagua (Pa Kua) speil som giftpilmidler. For eksempel støtter mange vestlige utøvere av Black Hat Sect bruken av bagua-speil. Mange andre bruker bare speilet som en desperat siste utvei, mens andre feng shui-utøvere aldri bruker dem.

Dette er noe hver person må vurdere før du plasserer et bagua-speil over inngangsdøren for å avlede shachien fra naboens taklinje. Speilet vil sende den sha chi-energien tilbake til din intetanende nabo. Siden speilet ikke er diskriminerende, vil det avlede og reflektere chi-energi i den retningen du stiller inn.

Det finnes andre rettsmidler som ikke sender skadelig chi til naboene dine som bør undersøkes og prøves først. Som et ikke-diskriminerende verktøy har bagua-speilet ikke noe intellekt og kan ikke selvstyre, selv med trigrammer m alt rundt det. Det kan avlede "all" chi-energi, ikke bare negativ chi,. Det betyr at all positiv chi-energi vil bli sprettet bort fra inngangsdøren din før den kan komme inn.

Versatile Poison Arrow Remedies

Mange giftpiler som vender mot inngangsdøren din kan avhjelpes med et arsenal av ideer for en løsning som passer alle.

  • Blokker fra innsyn ved en vegg, en gruppe med trær eller løvrike planter.
  • Spred sha chi med en vannfontene som sprayer vannet i luften. Dette fungerer utmerket for nord- og sørøst-giftpiler.
  • Heng en mangefasettert krystallkule mellom inngangsdøren og gjenstanden.
  • Plant en hekk for å blokkere fra innsyn.
  • Bygg en vegg mellom inngangsdør og hindring.
  • Heng femstangs vindklokker i metall plassert mellom inngangsdøren og giftpilen. Fem stenger undertrykker uflaks.
  • Rikt sterkt lys (ildelement) mot det plagende objektet; bare pass på at du ikke lyser mot møtende trafikk eller naboer.

Destruktiv syklusbehandling

Et annet middel for utvendige giftpiler er å bruke den destruktive syklusen av elementer. Dette er en av de beste måtene å ødelegge giftpiler naturlig, spesielt de som er vanskelige å identifisere. Du vil bruke retningen på inngangsdøren din og elementene som styrer den sektoren.

Hvis for eksempel inngangsdøren din er plassert i den nordlige sektoren og naboens hjem er synderen bak giftpilen, bruk det destruktive elementet som et middel i stedet for å ta tak i et bagua-speil.

  • Nord (vann): Bruk jordelement for å ødelegge giftpiler.
  • Nordøst (jord): Bruk treelement for å ødelegge giftpiler.
  • Øst (tre): Bruk metallelement for å ødelegge giftpiler.
  • Sørøst (tre): Bruk metallelement for å ødelegge giftpiler.
  • Sør (ild): Bruk vannelement for å ødelegge giftpiler.
  • Sørvest (jord): Bruk treelement for å ødelegge giftpiler.
  • West (metall): Bruk brannelement for å ødelegge giftpiler.
  • Northwest (metall): Bruk brannelement for å ødelegge giftpiler.

Tackling Gift Arrows Inside Your Home

Når du har utbedret de utvendige giftpilene, er det på tide å rette oppmerksomheten mot det indre av hjemmet ditt for å adressere eventuelle giftpiler. Noen helt grunnleggende giftpiler finnes i de fleste hjem og kan lett utbedres.

  • Åpne bokhyller og hyller: Legg til tre- eller glassdører til bokhyllen eller hyllene, flytt bøkene slik at de er i flukt med kanten av hyllen, eller dekk dem med et gardin.
  • Søyler og søyler: Legg til en høy plante foran søyle eller søyle.
Søyler lager giftpiler
Søyler lager giftpiler
  • Trapp eller spir altrapp overfor inngangsdøren:Blokker trappen med en plantekasse med høye planter, gardin eller sammenleggbar skjerm.
  • Exponerte overliggende bjelker: Heng et par bambusfløyter med åpne ender opp i form av et telt eller "A", heng baldakin over sengen som du ikke kan se gjennom eller male bjelker hvite. Flytt sengen slik at bjelker ikke er over den.
  • Lysekroner og takvifter over sengen: Flytt disse lenger vekk fra sengen, så sengen ikke er under.
  • Utstikkende hjørne av veggen inn i rommet: Plasser en bladplante i dette området eller heng en krystallkule foran hjørnet.
  • Bord med skarpe kanter/hjørner: Omorganiser gjenstander for å unngå giftpiler, som planter, hengende planter eller krystaller.

Ta gode valg for rettsmidler

Når du bruker et feng shui-middel for giftpiler, pass på at du velger en som passer med den naturlige flyten i omgivelsene. Prøv ett middel og se hva resultatene er før du endrer eller legger til et annet. På den måten vil du være sikker på å ha en ekte balanse mellom yin og yang i hjemmet ditt.

Anbefalt: