13 søte kontordekoridéer for å legge til stil på arbeidsområdet ditt

Innholdsfortegnelse:

13 søte kontordekoridéer for å legge til stil på arbeidsområdet ditt
13 søte kontordekoridéer for å legge til stil på arbeidsområdet ditt
Anonim
Bilde
Bilde

Du tilbringer mye av livet ditt på kontoret, så gjør arbeidsområdet ditt til et du ser frem til å se hver dag. Fyll kontoret ditt med gjenstander og innredning som gjenspeiler din personlighet og stil. Disse ideene til innredning av avlukker vil gjøre arbeidsdagen morsommere og kanskje bare sette produktiviteten din i overdrev. Trendy og stilig avlukkeinnredning kan være nøkkelen til din neste store suksess.

Skap varme med stoff og tapet

Bilde
Bilde

Gi avlukket ditt et snev av varme med dekorativt stoff eller tapet. Din personlighet og stil skinner virkelig med et levende mønster eller sofistikert trykk på boksveggstoff. For et minimalistisk utseende, prøv et teksturert tapet i din favoritt nøytrale eller dempede nyanse. Gå dristig med en fargerik stripe eller myk med en subtil floral. Uansett hvilket mønster du velger, sørg for at det er et du virkelig elsker og et som hjelper deg å bygge på en sammenhengende stil eller fargepalett. Hvis farger og mønstre ikke er stilen din, prøv et teksturert boksveggstoff eller paneler som ser ut som tre eller stein.

Velg en fargepalett

Bilde
Bilde

Grunnlaget for design av kontoravlukker handler om å harmonisere farger. Velg en enkel fargepalett med to eller tre nyanser for å skape et startpunkt mens du dekorerer. Prøv nøytrale for en tidløs og diskré look. Prøv dristige og livlige farger for en stimulerende kontorplass som inspirerer til kreativitet. Velg en dempet fargepalett eller legg til noen mørke nyanser i blandingen hvis du vil ha et flittig og sofistikert arbeidsområde.

Spruce Up File Cabinets

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Arkivskap er det perfekte blanke lerretet for å legge til din egen stil og personlighet til et kontorskap. Skrell og fest hyllepapir, og til og med noen bakgrunnsbilder, er perfekte for å gi stil til dine standard grå arkivskap. Hvis du liker et eklektisk utseende, kan du velge nyhetsdekaler som passer til din personlige estetikk.

Oppdater standard kontorrekvisita

Bilde
Bilde

Hopp over standard stiftemaskinen! Legg til litt personlighet til de daglige kontorrekvisita og ta inn dine egne stilige verktøy. Bruk en lignende stil, farge eller mønster på tvers av alle elementene dine for å holde alt sammen. Elegant akryl, leopardtrykk, neonfarger eller sofistikerte striper er bare noen få stilvalg for kontorbehovene dine. Du kan også prøve å mikse og matche elementer som passer til din estetikk, som feminine blomster med myke, dempede farger eller strømlinjeformede stiler med elegante nøytrale farger.

Legg til eleganse med gullaksenter

Bilde
Bilde

Metalliske detaljer gir luksuriøse vibber til ditt triste kontorskap. Legg til gulldetaljer for uanstrengt eleganse i kontorrekvisita, dekorativt tilbehør og til og med kontorstolen eller noen av dine tekniske gjenstander.

Bruk planter for tekstur og luftkvalitet

Bilde
Bilde

Du kan tilbringe mesteparten av dagen på å jobbe innendørs, men du kan fortsatt sette pris på naturen fra skrivebordsstolen din. Planter som forbedrer luftkvaliteten i kontorområdet ditt gir også levende farger, interessant tekstur og generelle gode vibber til rommet. Lek med varierende høyder og bruk plantekasser med personlighet for å lage en mini Zen-hage på kontoret ditt.

Rull i en morsom stol

Bilde
Bilde

Et stilig kontorskap trenger en gjennomtenkt skrivebordsplass, kurert veggplass og en trendy stol for å fullføre utseendet. Bytt ut den vanlige rullebordsstolen din med en stol i hvitt skinn og gull, en akrylstol med litt farge, eller en luksuriøs aksentstol som er like komfortabel som den er søt.

Velg myke og innbydende detaljer

Bilde
Bilde

Farge- og stilelementer er viktige interessepunkter i kontoravlukket ditt, men tekstur spiller også en stor rolle i det estetiske. Med alle de harde overflatene sannsynligvis allerede i skapet ditt, se etter noen mykere teksturer du kan introdusere. Legg til et mykt teppe under føttene for å jorde plassen. Ta med et koselig teppe eller teksturert pute til skrivebordsstolen din. Velg tapeter i lin-look på avlukkeveggene eller dekk korktavlen med luksuriøs fløyel eller stilig lin.

Lek med lys

Bilde
Bilde

En av de største faktorene som spiller inn for å få kontorlokalene til å føles grå og triste er belysningen. Det meste av kontorbelysning inkluderer lysrør og kjølige lys som føles sterile og direkte triste. Bring litt varme til arbeidsområdet med aksentbelysning som føles naturlig. En sofistikert skrivebordslampe gir varme og stil til skrivebordet ditt. En varm s altlampe motvirker all den kule, blå belysningen fra teknologiske varer. For litt koselig drama hjelper en trio med flammeløse lys deg til å føle deg hjemme i løpet av arbeidsdagen.

Embrace Trendy Dark Academia

Bilde
Bilde

En mørk og humørfylt interiørtrend, mørk akademia er fortsatt tidløs med sine klassiske dekorelementer. Introduser denne sofistikerte trenden til ditt kontorskap for et rom som inspirerer til tanke og produktivitet. Mørke, varme toner og innslag av tre er grunnlaget for denne stilen, så legg dem til plassen din på avlukkeveggene eller til og med med skrivebordstilbehør. Se etter klassiske akademiske dekorelementer som hever rommet som en miniklode, gjenstander i ridestil, bunker med bøker og naturinspirerte kunstverk.

Gjør teknisk tilbehør søtt

Bilde
Bilde

Fra datamaskintastaturet til hodetelefonene, velg kontorteknologisk tilbehør som gir liv til arbeidsområdet ditt. Ta bort disse standardelementene og bytt dem ut med fargerike, elegante eller strømlinjeformede elementer som passer stilen din og gjør arbeidet ditt litt mer spennende.

Bruk luksuriøse materialer

Bilde
Bilde

Hvis du vil ha en umiddelbar kontoroppgradering, se etter luksuriøs innredning og materialer for å heve kontoravlukket ditt. Marmor, metallikk, fløyel, fuskepels og trendy akryl eller betong gir en diskré glam-stil til standard avlukker.

Velg lagring med stil

Bilde
Bilde

Øk lagringsplassen ved å legge til noen få dekorative kurver eller binger festet til den ene veggen i avlukket ditt. Heng en veggplanlegger på avlukkeveggen og legg til vevde kurver, akrylkasser eller metallbrett for dekorativ oppbevaring som er stilig og nyttig.

Inspirer kreativitet og produktivitet i din nye avlukkeplass

Bilde
Bilde

Med disse tipsene for innredning av kontorbås vil du øke produktiviteten din og finne nye inspirasjonskilder gjennom hele arbeidsdagen. Design et rom som føles unikt for deg og viser frem din personlige stil for å gi litt mer glede til mandagsmorgenene dine.

Anbefalt: