Hva er den beste læreplanen for hjemmeundervisning i spansk?

Innholdsfortegnelse:

Hva er den beste læreplanen for hjemmeundervisning i spansk?
Hva er den beste læreplanen for hjemmeundervisning i spansk?
Anonim
spansk læreplan
spansk læreplan

Lurer du på hva den beste læreplanen for hjemmeundervisning i spansk kan være? Når det gjelder undervisning i fremmedspråk, kan selv den mest erfarne hjemmeundervisningsforelder føle seg utilstrekkelig.

Hva du bør vurdere

Sannheten er at det som er best for en familie kanskje ikke er best for en annen, så det er mange ting du må ta i betraktning før du tar et valg.

Aldre

Det første du bør vurdere når du velger en spansk læreplan er barnas alder og læringsstiler. Yngre barn lærer språk like godt eller bedre enn elever på videregående, men de trenger andre teknikker.

  • Hvis barna dine er små, eller du har en blandet gruppe som inkluderer små barn, vurder et program der musikk og bevegelse er en del av undervisningsopplegget. Dette vil få barn til å engasjere seg i språket mye lettere.
  • Hvis barnet ditt er en visuell elev, kan det være vanskelig for ham å lære ved bare å lytte til høyttaleren. Pass på at du velger et språkprogram som har DVDer og andre visuelle hjelpemidler.
  • Eldre barn i ungdoms- og videregående alder kan bruke et dataprogram som lar dem gå videre i deres tempo.

Budsjett

Det er mange forskjellige programmer tilgjengelig i en rekke prisklasser. Du kan til og med finne gratis spansk pensum på Internett. Sjekk budsjettet ditt før du bestemmer deg for hvilket program du skal bruke.

Foreldreinvolvering

Som de fleste hjemmeundervisningstimer og -aktiviteter, krever spanskspråklige læreplaner vanligvis noe foreldreengasjement. Hvert program er forskjellig, og hvor lang tid som kreves av deg vil variere. Å lære et språk er en flott aktivitet å gjøre sammen som en familie.

Finne den beste spanske hjemmeundervisningsplanen

De best rangerte spanske programmene kan være dyre. Noen av de rimeligere programmene kan fungere like bra, men kan være vanskeligere å implementere eller ta mer tid og involvering fra foreldrene.

Rosetta Stone

Dette er et dyrt program, men også på listen over Cathy Duffys topp 100 valg for hjemmeundervisning. Det er en fordypningsfilosofi, en måte å lære språk på som ble utviklet av militær etterretning for å la soldater lære et språk veldig raskt.

Programmet er databasert og lar deg holde styr på flere elever samtidig. En av svakhetene ved dette programmet er at det ikke ser ut til å lære grammatikk grundig; følgelig kan eleven din ha problemer med å skrive setninger. Imidlertid bør en brukt spansk lærebok hjelpe med det. Du kan forvente å betale $250.00 og oppover for hvert nivå i dette programmet.

Power Glide

Power Glide kommer i tre nivåer:

  • Elementær
  • Ungsteskolen
  • Høyskole

Det er også et databasert program, men har flere aktiviteter enn Rosetta Stone. Instruksjonen inneholder spill og historier for å la elevene samhandle på ulike måter. Dette hjelper dem å huske informasjonen lettere.

Det største negative med Power Glide er at de blander spanske ord inn i de engelske setningene for å hjelpe barn å bli vant til å bruke spansk veldig tidlig. Dette kan forstyrre barnets lære å tenke på språket og hindre ham i å bli flytende.

Du kan forvente å betale rundt $100,00 for to semestre med Power Glide.

Learnables

Learnables er et rimelig program som er basert på CDer og bøker. Den kan brukes med barn helt ned til syv år.

Barn ser på bilder og hører ordet som beskriver bildet og gjentar det så. Det er to bøker per nivå og hver koster rundt $55,00. Dette programmet vil ikke være den all-inclusive typen program som er nødvendig for den college-bundne studenten, men det er en flott introduksjon til språket.

Visuell lenke

Visual Link lar eleven din lære selvstendig fordi timene er interaktive og datamaskinbaserte. Programmet konsentrerer seg om setningsbygging og kommunikasjon for å la barnet ditt komme raskt videre i samtalespansk. Det er til og med flere ressurser for å hjelpe barnet ditt å lære raskere eller mer grundig.

Du bør forvente å betale $199,00 for dette programmet. Du kan få elleve gratis spansktimer på nettstedet.

Switched On Schoolhouse Spanish

Dette er et datamaskinbasert program fra Alpha Omega. Den er designet for klasse ni til tolv og lar studenten din bygge ferdigheter gjennom mye øvelse og dialog. Læreplanen inkluderer leksjoner med multimedia for å forsterke konsepter. Disse inkluderer:

  • Video
  • Animasjoner
  • Lærespill

Tenåringen din går gjennom leksjonene med en hastighet som er mest behagelig for ham. Du kan forvente å betale rundt $80.00.

Spansk by

Hvis du vil introdusere yngre elever til spansk, kan du bruke Spanish Town gratis. Denne nettbaserte læreplanen lar barnet ditt i første til og med fjerde klasse lære farger, tall og andre grunnleggende spanske ord, og du trenger ikke å betale en krone.

Konsistens er nøkkelen

Konsistens er nøkkelen til å lære et språk. Prøv å få barnet ditt til å jobbe med det minst en halv time om dagen, syv dager i uken. Ved å bruke mer tid på språket vil han lære å tenke på det og bli mer flytende.

Den beste læreplanen for hjemmeundervisning i spansk er den som fungerer best for din individuelle familie.

Anbefalt: