Negative effekter av hjemmeundervisning

Innholdsfortegnelse:

Negative effekter av hjemmeundervisning
Negative effekter av hjemmeundervisning
Anonim
forvirret jente
forvirret jente

Hvis du vurderer hjemmeundervisning, vil du sannsynligvis vite de negative effektene av hjemmeundervisning. Kan hjemmeundervisning skade barnet ditt? Hva bør du vite før du bestemmer deg?

Er det negative effekter av hjemmeundervisning?

En ting du vil legge merke til når du begynner å forske på hjemmeundervisning: det finnes studier om fordelene med hjemmeundervisning, men påfallende fraværende er studier som viser negative effekter. Så dette betyr at hjemmeundervisning er perfekt, ikke sant? Ingenting er perfekt. For å undersøke de negative effektene av hjemmeundervisning, er det viktig å se på de viktigste bekymringene.

Eksponering for mangfold

Et stort negativt mange mennesker nevner når hjemmeskole diskuteres, er mangfold. Imidlertid er mangfold i stor grad diktert av samfunnet du bor i. I tillegg, selv om du bor i et område som ikke er kulturelt mangfoldig, kan du enkelt undervise i mangfold. Christopher J. Metzler, PhD bemerker muligheten til å lære mangfold er over alt - ikke bare i offentlige skoler. Som et godt eksempel kan foreldre utsette barna sine for mangfold. Siden de fleste hjemmeskoleforeldre tar hvert øyeblikk og bruker det som en mulighet til å undervise, spiller det ingen rolle om du er i parken, i kirken eller i matbutikken, du kan gjøre det om til en leksjon i mangfold basert på det virkelige liv.

Involvering i samfunnet

Et annet negativt argument som dukker opp er engasjement i samfunnet. Imidlertid har hjemmeundervisning muligheten til å engasjere seg i det virkelige samfunnet. De kan engasjere seg i alle aspekter av samfunnet og lære enorme mengder av det – alt mens deres kolleger i den offentlige skolen sitter ved en pult. De kan:

  • Frivillig på dyresenteret
  • Bli med 4-H
  • Hjelp på sykehjem
  • Bli med i innsamlinger til det frivillige brannvesenet

Sosialisering

Andre sosialiseringsbekymringer inkluderer venner, sport, danser, skuespill og til og med eksamen. Richard G. Medlin fra Stetson University fant imidlertid at hjemmeundervisning faktisk har dypere relasjoner og er mer fornøyde med livene sine. De ble også kjent for å være mer glade og optimistiske.

  • The National Home Education Research Institute bemerket også at sosialisering ikke er et problem på grunn av studentenes engasjement i samfunnet og samfunnsidretter.
  • Mange offentlige skolesystemer lar hjemmeundervisning delta i fritidsaktiviteter som sport og til og med noen ganger i visse klasser som kunst og musikk.
  • Deltakelse i lokale hjemmeskolegrupper og samarbeid med andre familier i nærheten kan gi muligheter for sosialiseringsaktiviteter som skuespill, dans og eksamen med en gruppe likesinnede.

Å involvere barna dine og aktivt finne aktiviteter eller interesser for dem er i stor grad foreldrenes ansvar. Derfor, hvis du ikke jobber med sosialisering, kan det være et problem.

Integrasjon

Integrasjon er et usikkert område; dette kan være et ikke-problem eller et stort problem for noen elever. Mens Medlin bemerker at hjemmeundervisning ikke ser ut til å ha problemer med å integrere seg på college, er studenter mer sosi alt modne enn noen som integrerer seg i videregående skole eller til og med ungdomsskole. Dette kan være en drastisk forskjell for de som er vant til et hjemmeskolemiljø. En av hovedårsakene til dette er at offentlige skolesystemer er et fellesskap med elever som mange ganger vokser sammen fra barnehagen. Når en hjemmeunderviser kommer inn, er de ikke vant til dette fellesskapet, noe som gjør dem til en merkelig mann. Legg til en ny struktur andre elever har blitt vant til, og dette kan være et kultursjokk for hjemmeundervisning. Derfor kan integrering være vanskelig, men ikke umulig.

Så, hva er de virkelige negativene?

Hjemmeundervisning er ikke uten ulemper. Både hjemmeundervisning og offentlig skolegang har imidlertid fordeler og ulemper. Din jobb som forelder er å veie dem og bestemme hvilket valg som er best for familien din. Nå du har undersøkt noen av de største bekymringene, er det på tide å utforske de virkelige negative sidene ved hjemmeundervisning. Disse har mindre med barn å gjøre og mer med voksne å gjøre.

Tid

Far hjemmeundervisning datter
Far hjemmeundervisning datter

Hjemmeundervisning er som å ha en fulltidsjobb. Selv om du velger å avbryte skolen, er det mye tid som går med til å planlegge dine pedagogiske øyeblikk. Du må:

  • Struktur læreplanen
  • Arbeid med lærerike øyeblikk
  • Sørg for at deres sosialiseringsbehov blir dekket
  • Pass på at du ikke blir utbrent

Derfor må du strukturere dagen din for å maksimere læringspotensialet. Dette betyr at livet ditt er sentrert på læring som krever tidsstyring og planlegging.

Stressende

Hjemmeundervisning er stressende for foreldre. Ofte ser du attester fra foreldre om stresset med hjemmeundervisning. Behovet for å være den perfekte læreren, overbelastningen fra å prøve å få plass til alt, og arbeidet med å gjøre hvert øyeblikk til et lærebart øyeblikk blir for mye for noen foreldre. Uten det riktige støttenettverket kan hjemmeskolelærere bli utbrent og grue seg til hjemmeundervisning.

Mangel på støtte

Hvis du bor i et stort område med hjemmeundervisning, kan dette være et ikke-problem. Hjemmeundervisningsforeldre i landlige områder kan imidlertid synes det er vanskelig å finne fysisk støtte (fasiliteter som treningssentre, laboratorier, samfunnssentre og offentlige områder) og emosjonell støtte (hjemmeundervisningsgrupper, støtte fra familie osv.). Dette kan gjøre byrden med å utforme en læreplan og finne berikende utdanningsmiljøer og sosialiseringsmuligheter enda vanskeligere. Foreldre må jobbe dobbelt hardt for å sikre at barnet deres ikke går glipp av en del av utdanningen. For eksempel kan det være vanskelig å få tak i forsyninger og utstyr til eksperimenter for en kjemitime.

Motivasjon

Motivasjon kan påvirke både foreldre og barn.

  • Foreldre må sørge for at barnas utdanningsbehov blir dekket. Skolen er en del av hverdagen, og den kan ikke stoppe. De må være kontinuerlig motivert for å holde barna på sporet.
  • Barn må også motiveres til å lære. Noen barn trenger konkurranse for å utmerke seg, og dette kan være et problem for hjemmeundervisning siden det ikke er konkurranse.

Jobbhensyn

Penger er et stort problem for foreldre med hjemmeundervisning. En av de vanligste problemene er at hvis du for øyeblikket er en to-inntektsfamilie, må du sannsynligvis bli en eninntektsfamilie. Det er ikke lett eller rettferdig for barna dine å jobbe heltid utenfor hjemmet og hjemmeundervisning. Noen klarer det, men det er en utfordring. På den annen side er mange hjemmeskolefamilier i stand til å ha en forelder som jobber utenfor hjemmet, og den andre kan jobbe hjemmefra mens de underviser barna hjemme. Dette er også vanskelig, men det kan gjøres.

Kostnad for forsyninger

Det andre aspektet ved pengespørsmålet er kostnadene for hjemmeundervisningsmateriell. Boxed curriculum kan være kostbart. Selv om du kjøper den brukt, kan du bruke en liten formue på skolemateriell hvis du ikke er forsiktig. Noen merker at det kan variere fra $700 til $1800 i året, som er mer enn kostnadene for offentlig skole. Dette, kombinert med inntektsreduksjonen som hjemmeskolefamilier ofte står overfor, kan forårsake en økonomisk belastning for en familie. Du kan imidlertid redusere dette ved å:

  • Låne pensummateriell
  • Finne steder som tilbyr gratis pensum du kan skrive ut med datamaskinen din
  • Sjekker med lokale hjemmeundervisningsgrupper for å se hva slags hjelp som er tilgjengelig

Valget er ditt

Når det gjelder hvordan hjemmeundervisning vil påvirke barnet ditt, vil du finne at det er få negative effekter av hjemmeundervisning for barn hvis det gjøres riktig. Det er imidlertid negative effekter for foreldre du bør vurdere, for eksempel tid, motivasjon og kostnader, før du velger. Poenget er at valget er ditt basert på hva som er best for barnet ditt og familien.

Anbefalt: