Er hjemmeundervisning effektiv?

Innholdsfortegnelse:

Er hjemmeundervisning effektiv?
Er hjemmeundervisning effektiv?
Anonim
Mamma hjemmeundervisning sønnen sin
Mamma hjemmeundervisning sønnen sin

Er hjemmeundervisning effektiv er et spørsmål som ofte stilles av foreldre som er nysgjerrige på eller er interessert i å gi barna hjemmeundervisning. Sannheten i saken er at hjemmeundervisning er like effektiv som læreren og materialene som brukes til skolen hjemme. Hjemmeundervisning kan passe godt i husholdninger der læreren er begeistret for undervisningen og har tid til tålmodig forberedelse og undervisning. For at hjemmeundervisning skal være effektiv, må ikke leksjonene fremstå som et fryktet ork som bare motvillig fullføres. Hjemmeundervisning bør også være godt planlagt og organisert med utvidede timer og muligheter for sosialisering.

Er hjemmeundervisning effektiv for høyskoleforberedelser

Hjemmeundervisning ved hjelp av en forberedende læreplan kan forberede studentene til college. Leksjonene bør inkludere fire år med engelsk med komposisjon og litteratur (amerikansk, britisk og verden) fire år med naturfag, kurs i biologi, kjemi og fysikk anbefales. Det kreves også fire år med matematikk. Mattekurs bør inkludere algebra, geometri, trigonometri og kalkulus. Fire år med samfunnsfag, historie og økonomi er også en del av høgskolens pensum. I tillegg til de akademiske kursene, vil en effektiv hjemmeundervisning som forbereder studentene på college inkludere utvidelseskurs som vil hjelpe studenten til å fokusere på karriereinteresser. Kurs i humaniora, kunst og musikk vil bidra til å avrunde hjemmeundervisningen. Hjemmeundervisningsstudenter bør også ha mulighet til å delta i samfunnsidrettsorganisasjoner og samfunnstjenestegrupper samt andre fritidsaktiviteter med elever i samme aldersgruppe. En godt avrundet utdanning vil gi et positivt svar på spørsmålet om hjemmeundervisning er effektiv?

Effektiv hjemmeundervisning for voksenlivet

Trikset er å balansere hjemmeundervisning med sosialisering slik at elevene lærer seg overlevelsesferdigheter og mestringsferdigheter i den virkelige verden. Studentene må lære å sosialisere seg med andre som tilhører ulike etniske grupper, har ulike trossystemer og verdier. De vil trenge å lære konflikthåndteringsferdigheter og utvikle mestringsevner for å håndtere livets utfordringer. Hjemmeundervisning kan være mer effektiv enn en tradisjonell offentlig eller privat skoleutdanning fordi foreldre har muligheten og tid til å innpode sine verdier til sitt eget barn. Foreldre kan diskutere daglige utfordringer med barna sine og bruke eksempler fra den virkelige verden som læringsmuligheter. Jo mer involvert foreldrene er i barnas liv, desto mer effektiv kan hjemmeundervisning være for barna deres.

Kritisk tenkning

Å dyrke kritisk tenkning er et område hvor mange offentlige skoler kommer til kort. Skoler sliter med å lære elevene problemløsningsferdigheter og ferdigheter av høyere orden. Som hjemmeskolelærer må foreldre innse at de kanskje forbereder elevene på jobber og karrierer som ennå ikke er oppdaget. Derfor må elevene kunne tilpasse kunnskapen sin til å passe nye situasjoner og tilegne seg ny kunnskap for å fylle hullene. For å gjøre dette, må de vite hva de skal lære og hvordan de skal lære. Det er viktig at studentene er nysgjerrige og lærer forskningsferdigheter som vil hjelpe dem til å bli livslange elever. En effektiv hjemmeundervisning vil forberede elevene til å lære å lære og innse nødvendigheten av livslang læring. Med andre ord må en effektiv hjemmeundervisning forberede elevene til å bli selvstendige tenkere med gode resonneringsevner.

Gi elevene rom for å vokse

Selv om entusiasme er fordelaktig, kan overivenhet gjøre mer skade enn nytte. Ofte har foreldre en visjon for barnet sitt, og det er vanskelig for barnet å leve opp til disse forventningene. Vurder å ha en avslappet hjemmeskole. Oppmuntre et barns naturlige ønske om å lære. Oppmuntre. Ikke press. La barnet velge sin egen vei i livet, fordi barnet må leve sitt eget liv. Er hjemmeundervisning effektiv? Ja. Hjemmeundervisning kan være effektivt for å utdanne barn.

Anbefalt: