New York Child Support and College Undervisning

Innholdsfortegnelse:

New York Child Support and College Undervisning
New York Child Support and College Undervisning
Anonim
Bilde
Bilde

I New York kan det pålegges barnebidrag og skolepenger til barnet fyller 21 år. I saker som gjelder forvaring og samvær regnes imidlertid den unge som voksen når han eller hun fyller 18 år.

Emancipation of the Child

Ideen om at en forelder har plikt til å gi økonomisk støtte til fylte 21 år er ikke skrevet i stein. Under visse omstendigheter kan foreldreansvaret opphøre ved en tidligere alder. Dersom den unge blir økonomisk uavhengig av sine foreldre på grunn av en av følgende omstendigheter, er foreldrene ikke lenger forpliktet til å yte støtte:

  • Ekteskap
  • Verve seg til Forsvaret
  • Fulltidsarbeid

Beregne New York Child Support and College Undervisning

New York barnebidrag og skolepenger er pålagt av domstolen. En dommer beregner det grunnleggende barnebidragsbeløpet og bestemmer hvilken del av dette beløpet som skal betales av den ikke-forvarende forelderen. Bruttoinntektstall for begge foreldrene legges sammen og multipliseres med barnebidragsprosenten fastsatt i Child Support Standards Act (" CSSA"). Disse prosentene er som følger:

Barnestøttekalkulator

Antall barn Prosentandel av foreldrenes inntekt
En 17%
To 25%
Tre 29%
Fire 31%
Fem eller flere Minst 35 %

Hvis den ikke-forvarende forelderen ser etter arbeid eller ikke har noen inntekt, vil en minimumsbetaling på $25 per måned bli bestilt for barnebidrag. Retten kan etter eget skjønn bestemme at den ikke-forvarende forelderen skal dekke kostnadene for videregående eller spesialundervisningskurs for barnet sitt. Dette tallet er utover det grunnleggende nivået for barnebidrag som er oppført ovenfor.

Tildelt barnebidragsforsikring

Når størrelsen på barnebidrag og/eller høyskoleundervisning er fastsatt, må du ordne med livs- og uføreforsikringsdekning for den ikke-forvarende forelderen. Prisen på premiene er vel verdt den økonomiske sikkerheten dekningen gir.

Barnestøtteavtale for et annet beløp

Et par i New York har rett til å lage en alternativ ordning når det gjelder barnebidrag. Enhver fraskrivelse av bestemmelsene i CSSA må være en skriftlig avtale mellom de to partene. En bestemmelse som indikerer at hver person er klar over størrelsen på barnebidrag som ville blitt tilkjent i henhold til bestemmelsene i lovgivningen, må inkluderes i avtalen for å gjøre den gyldig.

Konkurs og barnebidrag

Å erklære konkurs fritar ikke den ikke-forvarende forelderen fra hans eller hennes forpliktelse til å betale barnebidrag. Hvis den ikke-forvarende forelderens økonomiske forhold endrer seg dramatisk, er den riktige handlingen å søke en variasjon i barnebidragsbeløpet.

Besøk og barnestøtte

Hvis den ikke-forvarende forelderens samværsprivilegier med barnet eller barna blir forstyrret, har ikke denne personen rett til å holde tilbake barnebidrag før situasjonen er løst. Betalingene forfaller fortsatt som bestilt.

Sjukeforsikring for barn

En annen sak som bør inkluderes i støtteavtalen er sykeforsikringen for barna. Retten avgjør hvilken forelder som skal være ansvarlig for å betale kostnadene for forsikringen. Dette er imidlertid ikke nødvendigvis den ikke-forvarende forelderen. Ofte vil forelderen med den beste eller mest økonomiske dekningen bli pålagt å betale utgiftene til medisinsk forsikring.

Anbefalt: