17 hjemmejobber for seniorer hvor du kan lage dine egne timer

Innholdsfortegnelse:

17 hjemmejobber for seniorer hvor du kan lage dine egne timer
17 hjemmejobber for seniorer hvor du kan lage dine egne timer
Anonim

Finn jobb hjemmefra for seniorer som passer dine ferdigheter og som gir ekstra inntekt.

senior kvinne som jobber hjemmefra
senior kvinne som jobber hjemmefra

Hvis du er en senior som ønsker å fortsette å tjene litt ekstra inntekt, er eksterne jobber en flott mulighet. Det beste av alt er at pandemien har gjort det å jobbe hjemmefra til normen i mange bransjer. Hvis du ser etter jobber for seniorer hjemme, har vi en omfattende liste over mulige muligheter, samt hvordan du kommer i gang når du finner en stilling som høres tiltalende ut.

Enkle jobbe hjemmefra for seniorer

Å jobbe hjemmefra er mye enklere enn det høres ut. Mange av disse stillingene bruker de samme ferdighetene som du hadde i tidligere roller og bruker til og med evner som du har oppnådd mens du nyter nåværende hobbyer. Avhengig av rollen du håper å få, husk at arbeidsgivere kan kreve visse datakunnskaper og det kan være potensielle oppstartskostnader.

Det er imidlertid også muligheten til å jobbe for deg selv! Vi beskriver noen av de beste måtene å hive inn noen ekstra penger på uten å måtte forlate hjemmet ditt!

Bli selger på eBay, Etsy, Amazon eller ditt eget e-handelsnettsted

Har du mye rot rundt hjemmet ditt? Eller er du en dyktig håndverker? Alle elsker noe, noe som betyr at en enkel måte å tjene ekstra penger på er å selge varer på nettet. Nettsteder som Mercari, Poshmark, eBay og Facebook kan være gode plattformer å bruke hvis du har forskjellige nicknacks, klær eller til og med antikviteter liggende rundt i huset som du ønsker å selge. Du kan til og med gå et skritt videre og besøke eiendomssalg og garasjesalg for å se etter varer å selge på eBay som kan gi deg en potensiell fortjeneste.

Omvendt, hvis du ønsker å selge dine egne kreasjoner, er nettsteder som Amazon og Etsy fantastiske plattformer for å vise frem produktene dine. Du kan også bygge din egen e-handelsside.

Vær frilansskribent eller blogger

Alle er eksperter på noe! Hva var jobben din de siste årene? Hvilke hobbyer liker du for tiden? Hva er dine interesser? Hvis du har sans for å skrive, kan du enkelt bli frilansskribent eller blogger. Nettsteder som ProBlogger, FlexJobs og Upwork er spektakulære steder for nybegynnere å finne arbeid. Du kan også finne deltidsarbeid hjemmefra på nettsteder som Indeed.

Rasktips

Mange er ikke klar over at bedrifter ansetter korrekturlesere for å vurdere arbeidet sitt. Dette er en annen enkel posisjon å innta hjemme. De med engelsk og jussbakgrunn kan finne mye suksess i denne typen stillinger.

Vær syerske eller dynemaker

Er du en suser med nål og tråd? I så fall kan du jobbe hjemmefra som syerske. Avhengig av erfaringsnivået ditt, kan du reparere eller endre plagg eller til og med lage tilpassede plagg. Hvis du er en talentfull quiltmaker, kan du også selge quiltene dine for $100 til $500 eller mer. Dette er flotte gaver til nybakte foreldre, noe som betyr at det er en ganske stor markedsplass for denne typen gjenstander.

Tilby barnepasstjenester

De små vil holde deg ung og aktiv. Hvis du har tålmodighet og energi, kan barnepass være en perfekt jobb hjemme for seniorer som lar deg velge dine egne timer og sette dine egne priser.

Start en fotografbedrift eller bli frilansfotograf

Hvis du har en måte med et kamera og vet hvordan du bruker redigeringsutstyr, eller du er villig til å lære, kan fotografer tjene store penger, og du kan til og med sette opp et studio i hjemmet eller bakgården! Folk er alltid på jakt etter ferie- og seniorbilder, familieportretter og nyfødtbilder.

Hvis du ikke har noe imot å kjøre til andre steder, kan du også fotografere barnebursdagsfester, bryllup og andre store livsbegivenheter.

Vedlikehold nettsteder eller utfør grafisk design

Senior kvinne gjør dataarbeid
Senior kvinne gjør dataarbeid

Hvis du har bakgrunn fra I. T. eller arbeider med datamaskiner, er det en rekke muligheter du kan ta på deg hjemmefra. Det beste av alt er at du sannsynligvis allerede er utstyrt med kunnskapen du trenger for å jobbe eksternt, med lite eller ingen behov for trening!

Vær oversetter

Mange nettsteder trenger hjelp med å oversette eksisterende innhold til andre språk. For de som kan en rekke språk, er det å bli oversetter en enkel jobb hjemmefra som faktisk kan betale seg ganske bra!

Jobbe som bedriftskonsulent

Var du en ekspert på ditt felt? Ble du forfremmet til en nøkkelposisjon i et selskap? Da kan det være lurt å vurdere å bli konsulent. Dette er en flott mulighet til å formidle din ekspertise og hjelpe et selskap med å forbedre seg.

Prøv kundebehandling

Selskaper som Apple, AMEX og Southwest Airlines tilbyr eksterne kundeservicemuligheter for å hjelpe innringere med online-støtte. Hvis du har en vennlig stemme, kan du tjene gode penger ved å bruke dagen på telefonen! Noen selskaper vil til og med betale for verktøyene og internett.

Finn sidearbeid som skatteregnskapsfører eller bokholder

Hvis du er en pensjonert C. P. A. eller regnskapsfører, kan du starte ditt eget arbeid hjemmefra virksomhet med selvangivelse eller bøker for små bedrifter.

Start en bedrift som kokk, baker eller caterer

senior mann baking
senior mann baking

Hvis du elsker å lage mat, start en sidebedrift som selger måltider til fester eller selger hjemmelagde individuelle måltider til kunder. Hvis du baker, kan du lage kaker, cupcakes, småkaker og mer til fester, eller du kan selge produktene dine til små lokale restauranter eller nabolagsbutikker. Hold bedriften din liten eller gå stor med bakingen. Bare sørg for at du har nok hjelp på kjøkkenet til å fylle bestillingene dine.

Bli en lokal lærer

Enten du var lærer i et tidligere liv, eller du bare har en grad og erfaring i et spesifikt emne, er foreldre alltid på utkikk etter veiledere for å hjelpe barna sine med å lykkes! Du kan også jobbe på en høyskole hvis du har nok videregående utdanning! Mange tilbyr virtuelle klasser som lar deg undervise rett fra stua.

Tilby dine ferdigheter som musikklærer

Enten du spiller gitar, piano, saksofon eller ukelele, vil folk betale store penger for privattimer! Det beste av alt er at det eneste utstyret som kreves er instrumentet ditt og noen musikkbøker!

Vær gartner

Hvis du har den velkjente grønne tommelen, kan hagearbeid for profitt være jobben for deg! Selg varer som friske og tørkede urter, blomster, frukt og grønnsaker. Bondens markeder er alltid et fantastisk sted å selge produktene dine, eller du kan jobbe med butikker i din region som leter etter lok alt dyrkede varer.

Prøv bilreparasjoner

Enten du er pensjonert fra bilindustrien eller bare har en forkjærlighet for biler, kan reparasjon og vedlikehold av kjøretøy være den ideelle hjemmejobben for deg.

Gjør sidearbeid som dyrepasser eller hundepasser

For ekte dyreelskere kan det å bli dyrepasser eller hundekjører være et utmerket alternativ.

Beste steder å søke etter hjemmejobber for seniorer

For å finne mer informasjon om jobber for seniorer hjemme, prøv følgende ressurser:

  • Small Business Association – Denne foreningen vil hjelpe deg med å planlegge, lansere, administrere og utvide virksomheten din.
  • The Work at Home Wife - Denne nettsiden viser gode hjemmejobber og karrierenettsteder for pensjonister også.
  • Indeed - Bare skriv "remote" i lokasjonssporet og finn jobb hjemmefra for bedrifter over hele landet.
  • ZipRecruiter - Svar på noen spørsmål om dine ferdigheter, dine jobbpreferanser og din erfaring, og begynn deretter å søke etter ledige stillinger.
  • AARP Job Board - Denne nettsiden har ikke bare en jobbside for arbeid hjemmefra, men de tilbyr også AARP-medlemmer et gratis kurs om å mestre fjernarbeid.

Finn de perfekte hjemmejobbene for seniorer

Den beste typen jobb for alle, enten du er ung eller gammel, er en som du liker, kan gjøre det bra og gir den ønskede inntekten. Dette betyr at det å finne den rette jobben er en svært individualisert prosess.

Finn ut hva slags jobb du vil ha

Før du kaster deg ut i gründerarbeid, still deg selv følgende spørsmål:

  • Hvor mange timer i uken vil jeg jobbe?
  • Hvorfor vil jeg ha jobb? For sosiale interaksjoner, selvoppfyllelse, ekstra penger osv.
  • Hvor mye penger vil jeg ha eller trenger å tjene?
  • Hvor mye penger vil jeg legge inn i oppstartskostnader? Har jeg penger å sette inn i en bedrift?
  • Hva er mine beste ferdigheter eller sterkeste interesser?
  • Hvilke forsyninger har jeg allerede?

Det siste spørsmålet er viktig. Åpenbart vil det være lettere å selge antikviteter hvis du har noen for hånden. For å jobbe med webdesign trenger du en datamaskin. Hvis du vil begynne å sveive ut noen dyner, er en symaskin et must. Alle disse tingene koster penger, så tenk på hva du har råd til å investere i og om den opprinnelige kostnaden vil betale seg.

Vurder dine ferdigheter

For å få en hvilken som helst jobb trenger du riktig bakgrunn. Den beste måten å vurdere ferdighetene dine på er å vurdere hva slags arbeid du har hatt utenfor hjemmet og erfaringen du har fått fra ulike aktiviteter du har deltatt i gjennom årene. For eksempel:

  • Hvis du var barnehagelærer i årevis og elsket det, bør du vurdere å starte en hjemme barnehage for to eller tre barn.
  • Hvis du var restaurantkokk, kunne du tilberede hjemmelagde måltider og levere dem til familier som mangler tid til å lage mat.
  • Hvis du var en sekretær med raske skriveferdigheter, kunne du transkribere intervjuer eller jobbe som tekstforfatter for et medieselskap.

Tenk på hvordan ferdighetene du har kan søke på andre stillinger og bli kreativ med søket ditt! For de personene som aldri har jobbet utenfor hjemmet, lag en liste over alle ferdighetene du fikk mens du var hjemmeværende. Maling, antikkinnsamling, scrapbooking, landskapsarbeid - alle disse ferdighetene kan oversettes til jobb-at-home-jobber for seniorer.

Opprett en CV

For seniorene som planlegger å søke på en ekstern stilling, må du oppdatere CV-en din. Sørg for at dette dokumentet er skreddersydd for å fremheve ferdighetene du besitter som kreves for jobben du ønsker. Ikke glem å inkludere en referanseside, en portefølje av arbeidet ditt (hvis du søker på skrive- eller forretningskonsultasjonsjobber), og samle noen anbefalingsbrev. Når disse oppgavene er fullført, kan du begynne å søke!

Se opp for svindel

Å betale av egen lomme for oppstartskostnader som en datamaskin eller syutstyr er én ting. Men hvis noen annonserer hjemmearbeid og ber om penger på forhånd, bør det være et rødt flagg. Ekte bedrifter vil aldri be deg om penger – de betaler deg. Vær flittig for å se etter jobb-hjemme-svindel i søket ditt.

Nyt din nye jobb

Noen eldre kan trenge å jobbe hjemmefra for å tjene ekstra penger, mens andre bare vil finne en mer engasjerende måte å fordrive tiden på. Uansett hva situasjonen din måtte være, sørg bare for at jobben hjemmefra ikke blir stressende eller overveldende. Finn noe du brenner for og som du virkelig liker!

Anbefalt: