Fordeler og ulemper med å lære barn å kode

Innholdsfortegnelse:

Fordeler og ulemper med å lære barn å kode
Fordeler og ulemper med å lære barn å kode
Anonim
Læringskode
Læringskode

Verden dreier seg om teknologi. Ikke bare har barn mobiltelefoner i en yngre alder enn de pleide, men måten folk tenker og jobber på er påvirket av teknologi. Så, er det nyttig for barn å lære det underliggende språket under nettsiden deres? Vel, det kommer an på hvor du ser.

Tilkjempere for å lære barn koding

Flere foreldre og fagpersoner synes at det å lære barn å kode er en nyttig ferdighet. Ikke bare hjelper det å lære å kode dem med teknologien de bruker på daglig basis, men det er også nyttig for andre ferdigheter. Utforsk fordelene ved å lære barn å kode tidlig.

Forbedrer problemløsning og kritisk tenkning

For å kode må barn tenke kritisk på det de lager, ifølge Jennifer Williams. De kan ikke bare vinge koden, men i stedet må de forstå det dypere nivået av det de lager. De må visualisere hvordan koden brukes til å lage spesifikke funksjoner på skjermen. Det forbedret også problemløsningsferdighetene fordi barna trenger å forstå feil og fikse dem. Dette betyr at de kanskje må tenke utenfor boksen for å finne ut hvordan de skal løse et problem i koden deres. De må også analysere koden for å finne ut hva som kan være g alt med koden for å lage feilen.

Forbedrer sekvensiell tenkning

Koding handler om å planlegge og bestille arrangementene dine for å lage funksjoner. Selv om det kanskje ikke virker slik, er dette veldig likt leseforståelse. Ved koding må du blande og bestille store mengder informasjon for å sikre en spesifikk handling. Folk gjør dette i lesing også. Du må forstå, forstå og ordne hendelsene i en historie eller tekst. Hjernen din må også katalogisere materialet. Koding kan faktisk bidra til å forbedre denne ferdigheten fordi du praktiserer teknikker for sekvensiell tenkning.

Øker kommunikasjonsferdighetene

Koding handler om å ta komplekse ideer og bryte dem ned til forenklede språk. Når et barn lærer å kode, tar de de komplekse ideene og lærer å snakke på et enkelt språk til en datamaskin. Dette kan hjelpe dem til å forstå og bryte ned komplekse ideer i livet og skolen. De lærer å forenkle sine store ideer og diskutere dem på en fordøyelig måte når de kommuniserer med andre barn.

Studentene programmerer i klassen
Studentene programmerer i klassen

Gir jobbmuligheter

Dataforskning er et blomstrende felt. I følge U. S. Bureau of Labor Statistics anslås jobber for data- og informasjonsforskere å vokse med 19 % fra 2016 til 2026. Dette var mye raskere enn gjennomsnittet for andre yrker. Å lære barnet ditt å kode kan være begynnelsen på veien til en lukrativ karriere innen datateknologi.

Hvorfor barn ikke trenger å lære koding

Det er viktig å se på begge sider av et emne. Mens noen kanskje tror at koding er en nødvendighet, er det andre som føler koding er en svindel. Undersøk ulempene ved å lære barn koding.

En unødvendig ferdighet

Teknologien endres raskt. Selv om koding kan være en verdifull ferdighet nå, tror mange teknologer at, i likhet med den manuelle girkassen, vil behovet for å kode slutte å eksistere. Gitt tilstanden til programvare for kunstig intelligens, er opprettelsen av kode som koder autonomt allerede en realitet. Derfor vil det være ubrukelig å lære å kode i fremtiden.

Kids Need to Be Kids

I stedet for å sitte bøyd over en datamaskin og lære å kode, må barna lære grunnleggende menneskelige ferdigheter som å spille catch med venner eller bygge fort. De må fokusere på mellommenneskelige vennskap og finmotorikk gjennom lek. Mange mener at ikke bare bør barn ikke lære å kode i dette krysset av utdanningskarrieren, men datamaskiner bør fjernes fullstendig fra barneskolene.

Programmeringsbehovet synker

Mens behovet for informatikere øker, reduseres behovet for kodere og programmerere. I de kommende årene anslår Arbeidsdepartementet en nedgang på 7 % for programmeringskarrierer. Dette skyldes hovedsakelig en økning i kodeprogramvare som fjerner nødvendigheten av kodere.

Å kode eller ikke kode

Om du lærer barnet ditt å kode er helt opp til deg. Men det er viktig å se på fordeler og ulemper før du tar en informert beslutning. Mens koding kan hjelpe med problemløsning og beregningstenkning, kan disse ferdighetene læres på andre måter som lek. Hold kunnskapen i gang gjennom å lære om dataingeniørprosjekter for videregående skoleelever.

Anbefalt: