Hvordan lage et engasjerende familienyhetsbrev

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage et engasjerende familienyhetsbrev
Hvordan lage et engasjerende familienyhetsbrev
Anonim
Familiebilde for nyhetsbrev
Familiebilde for nyhetsbrev

Familienyhetsbrev er en morsom måte å holde kontakten og engasjere seg med familiemedlemmer nær eller fjernt. I en verden av raske sosiale medier-oppdateringer er det noen ganger hyggelig å motta all informasjon om familiens hendelser på ett sted. Å lære hvordan du lager et engasjerende familienyhetsbrev kan hjelpe deg å holde familien tilkoblet.

Velg et familienyhetsbrevformat

Familienyhetsbrev kan distribueres elektronisk via e-post eller på trykk via post eller personlig levering. Hvert format har sine fordeler og potensielle ulemper. Vurder størrelsen og plasseringen til alle familiemedlemmene dine når du velger et format, eller tilby begge alternativene for å møte individuelle behov.

Alternativer for elektronisk familienyhetsbrev

Dette nyhetsbrev alternativet er enkelt distribuert via e-post eller på et nettsted, og er rimeligere enn trykt distribusjon. Mottakere kan lese nyhetsbrevet på hvilken som helst enhet, eller skrive det ut for å lese, hvis de ønsker det. Du kan også legge til ekstra elementer og bevegelig grafikk eller hyperkoblinger til videoer på sosiale medier i et elektronisk nyhetsbrev.

Noen formaterings alternativer for et elektronisk familienyhetsbrev inkluderer:

Glad multi-generasjons familie som bruker smarttelefon
Glad multi-generasjons familie som bruker smarttelefon
  • Lag et nyhetsbrev ved hjelp av et tekstbehandlingsprogram eller designverktøy.
  • Legg til nyhetsbrevinformasjon og bilder direkte i brødteksten i en e-post.
  • Lag en lysbildefremvisning som kan deles for et lengre nyhetsbrev.
  • Lag et videonyhetsbrev med familiemedlemmene dine.

Alternativer for familienyhetsbrev å skrive ut

Fordelen med å skrive ut er at mottakere ikke trenger å ha tilgang til en enhet for å få tilgang til nyhetsbrevet; alt de trenger er en postkasse for å motta den via posten. Dette betyr at porto- og utskriftskostnader faller på skaperen og avsenderen av nyhetsbrevet, men eldre slektninger blir ikke utelatt hvis de ikke kan bruke en datamaskin for å få kopien sin.

Leverings alternativer inkluderer:

  • Send nyhetsbrev i dekorative konvolutter i juridisk størrelse slik at du ikke trenger å brette dem.
  • Håndleverer trykte nyhetsbrev for et mer personlig preg.
  • Bruk papirutstyr til å lage og levere hvert nyhetsbrev for hånd for små familier.

Velg en familienyhetsbrevredaktør

Hvem i familien din ser alltid ut til å vite hva som skjer med alle andre? De er oppdatert ved anledninger som bursdagstradisjoner, jubileer og konfirmasjoner, og de er i kontakt med alle grener av familien. En som dette er en perfekt kandidat til å drive familienyhetsbrevet. Å ha én sentral redaktør sikrer at all informasjonen havner på ett sted.

Redaktøren for familienyhetsbrevet vil:

  • Bestem hvilket innhold som skal vises i nyhetsbrevet
  • Be familiemedlemmer for oppdateringer og bilder
  • Lag en distribusjonsplan (Månedlig? Kvartalsvis? På store helligdager? Årlig?)
  • Rediger og finpusse nyhetsbrevet
  • Distribuer nyhetsbrevet til familien

Varsle familien om dine nyhetsbrevideer

Send ut beskjed om at du starter et familienyhetsbrev slik at alle kan bidra til innholdet. Gi ideer til materialer som skal sendes inn, samt frister. Du kan nå ut på sosiale medier, via telefon, e-post eller e-post. Her er et eksempel på kunngjøring av familienyhetsbrev:

Kjære familie:Jeg har bestemt meg for å starte opp et familienyhetsbrev slik at vi bedre kan holde kontakten med hverandre på tvers av milene. Dette vil være det beste stedet å fortelle oss alle om de siste nyhetene dine og fantastiske prestasjoner! Jeg kan bruke litt hjelp med et par ting: for det første, vennligst gi meg beskjed om hvordan du vil motta nyhetsbrevet (i posten eller via e-post), for det andre, send meg en liste med ideer til ting du vil ha med i nyhetsbrevet (tenk av prestasjoner, feiringer eller slektshistorier). Til slutt, vennligst hjelp meg med å spre ordet til familiemedlemmene våre om dette, slik at jeg kan sikre at alle er inkludert. Jeg er spent på dette nye prosjektet som vil hjelpe oss alle å holde kontakten!

Formater ideer til familienyhetsbrevet

Du kan enten lage en nyhetsbrevmal som du følger fra en utgave til en annen, eller du kan laste ned en mal som allerede er laget for å gjøre jobben din enklere. Vit at leserne reagerer på konsistens, så planlegg å bruke samme format hver gang, med mindre det blir tydelig at du må justere det. Nyhetsbrevet kan strekke seg over én eller flere sider; det avhenger i stor grad av hvor stor familien din er, og hvor omfattende den ansvarlige er. Nyhetsbrevet ditt bør minst inneholde:

  • En tittel (inkluderer vanligvis etternavnet ditt)
  • Et sted å oppgi utstedelsesnummer og dato
  • Rom for historier, ledsaget av ett eller flere bilder
  • Kontaktinformasjon for redaktøren

Sett opp en redaksjonell familiekalender

Nyhetsbrev er mye enklere å administrere når du allerede vet hva du gjør på forhånd. Når du kjenner distribusjonsplanen for nyhetsbrevet, kan du begynne å planlegge for historier. For eksempel, hvis du vet at en baby er på vei, sett av plass til en historie og bilde om den nye ankomsten. Hvis en familiegjenforening er i arbeid, sett av plass i nyhetsbrevet for å begynne å erte gjenforeningen lenge i forveien for å glede alle.

Begynn å skrive eller oppmuntre til skriving av familiemedlemmer

Enten det er en vanlig sp alte fra familiematriarken, eller bilder av fargeleggingssider fra de yngste medlemmene av familien, vil du trenge hjelp fra familiemedlemmer for å gjøre nyhetsbrevet vellykket. Be familiemedlemmer om å bidra med skriving eller bilder til nyhetsbrevet med jevne mellomrom, selv om du sannsynligvis vil oppdage at når familien kommer til å forutse nyhetsbrevet, vil de begynne å sende deg innhold uoppfordret.

Smilende asiatisk mor og datter med kort
Smilende asiatisk mor og datter med kort

Ideer for familienyhetsbrevsemner og innhold

Velge et fantastisk familienyhetsbrevstema kan hjelpe deg med å kurere innhold for publikasjonen. Hvis du sliter med å tenke på innhold som skal inkluderes i nyhetsbrevet, bør du vurdere disse standarddelene:

  • Familieoppskrifter
  • Konfirmasjoner, bursdager, jobbkampanjer og andre feiringer
  • Fødsler, dødsfall eller andre store familieforandringer
  • Morsomme historier fra fortiden
  • Intervjuer med familiemedlemmer
  • Slektsforskning

Nyhetsbrev for familiegjenforening

Nyhetsbrev for familiegjenforeninger er litt forskjellige fra standard familienyhetsbrev fordi de inkluderer den større familiegruppen din og fremhever ofte den årlige familiegjenforeningsarrangementet.

Trinn for å lage et morsomt nyhetsbrev for familiegjenforening

Selv om du kan lage et nyhetsbrev for familiegjenforening på forhånd ved å bruke de samme trinnene du ville brukt for å lage et vanlig familienyhetsbrev, er det mye enklere å publisere på eller etter familiegjenforeningen. Nyhetsbrevet kan tjene som en familiegjenforening som gjestene får etter festen, eller som varsel om hva gjester som ikke kunne delta kan ha gått glipp av.

  1. Inkluder et notat om ditt ønske om å lage et familiegjenforeningsnyhetsbrev i familiegjenforeningsinvitasjonene dine, og be slektninger om å ta med kopier eller sende kopier av historiske bilder og historier.
  2. På gjenforeningen, diskuter formatet for nyhetsbrevet, og samle eventuelt materiale som familiemedlemmer har tatt med.
  3. Verv én person til å fungere som den offisielle familiegjenforeningsfotografen, én for å intervjue familiemedlemmer for morsomme gjenforeningssitater, og noen til å dokumentere alle aktivitetene på gjenforeningen.
  4. Etter gjenforeningen, samle all informasjonen din i et nyhetsbrev som inkluderer nyheter fra gjenforeningen og familiehistorie.
  5. Oppbevar en kopi i mappen for familiegjenforening som skrevet familiehistorie.

Nyhetsbrevideer for familiegjenforening

Fakta om forfedre og slektshistorie eller viktige datoer fra fortiden er grunnleggende for et nyhetsbrev om slektsgjenforeninger, men det er mange andre ting du også kan inkludere. Hvis du planlegger en familiegjenforening, kan du bruke temaet for familiegjenforening som tema for nyhetsbrevet om gjenforening.

  • Bruk et gruppebilde fra den siste familiegjenforeningen som overskriftsbilde.
  • Gi nyhetsbrevet et beskrivende navn som "2nd Annual Young Family Reunion Newsletter."
  • Inkluder dato og sted for neste gjenforening.
  • Inkluder informasjon om hvordan du kjøper familiegjenforenings-t-skjorter for de som ikke kunne delta eller ikke kjøpte på forhånd.
  • Gi navn og kontaktinformasjon for alle familier som er inkludert i gjenforeningen.
  • Legg til en seksjon for å dele hva som ble servert på gjenforeningen, sammen med oppskrifter på fremhevede retter.

Familien er fascinerende nyheter

Familien din trenger ikke å være full av eventyrere for å være interessant, spesielt for medlemmene i familien. Ikke stress med å presentere et spennende, polert nyhetsbrev hver gang; familien din vil bare holde kontakten, og et nyhetsbrev gir dem muligheten.

Anbefalt: