Alternative jobber for personer med spesialutdanning

Innholdsfortegnelse:

Alternative jobber for personer med spesialutdanning
Alternative jobber for personer med spesialutdanning
Anonim
Lærermuligheter
Lærermuligheter

Er du interessert i ideer til alternative jobber for personer med spesialundervisning? Hvis du er en autorisert spesialpedagog som ønsker å finne arbeid utenfor et klasserom i grunnskolen, er det en rekke forskjellige muligheter tilgjengelig for deg. Enten du har undervist i årevis og ønsker å gjøre noe nytt eller om du har problemer med å finne en jobb innen ditt fagfelt, kan det hende du finner ut at en av stillingene som er beskrevet her er et perfekt valg for deg.

Ti alternative jobber for personer med spesialutdanning

1. Publishing Company Trainer

Forlag som produserer bøker og instruksjonsmateriell designet for bruk i spesialundervisningsklasserom, leier inn erfarne lærere til å tjene som trenere for produktene deres, så vel som for andre typer grunnskolemateriell. Denne typen arbeid innebærer en betydelig mengde reiser, ettersom faglige utviklingsaktiviteter vanligvis tilbys i lokalsamfunnene der lærere som bruker materialene bor og jobber.

2. Salg av lærebok/pensum

Spesialundervisningslærere kan finne arbeid som salgsrepresentanter som markedsfører lærebøker og pensumprodukter til grunnskoler eller høyskoler og universiteter. Denne typen arbeid kan kreve omfattende reiser gjennom et tildelt territorium for å møte beslutningstakere i skolesystemet og distriktets hovedkvarter, samt for å delta i bransjespesifikke messer.

3. Ekspedisjonskoordinator

Å jobbe for museer, biblioteker og andre typer fasiliteter som tilbyr skoleturprogrammer kan være gode alternative jobber for personer med spesialundervisning. Enkeltpersoner som utfører denne typen arbeid vil håndtere oppgaver som markedsføring av ekskursjoner til skoler, koordinering av planlegging og tilsyn med innhold.

4. Lærer

Å jobbe som veileder kan være et utmerket valg for spesialundervisningslærere som er klare til å søke arbeid utenfor klasserommet. Bedrifter som Sylvan Learning Center og Lindamood-Bell ansetter autoriserte lærere for å jobbe med kundene sine. De med entreprenørånd vil kanskje tilby veiledningstjenester på egenhånd.

5. Post sekundær instruktør

Spesiallærere som har mastergrader innen sitt felt kan kanskje jobbe som tilleggslærere for toårige høyskoler. De beste mulighetene vil sannsynligvis eksistere ved samfunnshøyskoler som tilbyr klasser i utdannings- og karriereskoler som tilbyr diplom, sertifikat og Associate degree-programmer.

6. Instruktør for avhjelpende ferdigheter

Mange ideelle organisasjoner tilbyr grunnleggende ferdighetsprogrammer for voksne og for barn i skolealder som ikke ble uteksaminert. Disse typer programmer inkluderer ofte lese- og skriveopplæring for voksne som ikke kan lese, grunnleggende matematiske ferdigheter for folk som trenger å utføre grunnleggende oppgaver som å balansere et sjekkhefte og GED-forberedelseskurs for de som trenger å tjene et ekvivalenssertifikat for videregående skole. Å jobbe som instruktør i en av disse typene programmer kan være et godt alternativ karrierevalg for spesialpedagoger.

7. Fundraising Professional

Spesialundervisningslærere som ønsker å jobbe i en jobb som lar dem hjelpe barn med spesielle behov utenfor klasserommet, kan synes det er svært givende å jobbe som pengeinnsamling for en organisasjon som March of Dimes.

8. Lobbyist

Å jobbe som lobbyist for en organisasjon som er fokusert på å søke positive reformer i utdanningslovgivningen på statlig eller nasjon alt nivå kan være et godt alternativ for spesialundervisningslærere som søker arbeid utenfor klasserommet.

9. Pediatrisk sykehuspedagog

Sykehus som spesialiserer seg på pediatri ansetter noen ganger spesialpedagoger for å gi hjelp med utdanningsbehovene til sine unge pasienter. Personer som utfører denne typen arbeid kan jobbe direkte med barn som er på sykehuset, eller de kan koordinere bistand til sykehusets pasienter med det lokale skolesystemet.

10. Treningsprofesjonell

Lærere som ikke lenger ønsker å jobbe i K-12 klasserom kan finne lønnsomt arbeid i bedriftsopplæringsverdenen, tilby medarbeiderutviklingstrening for store selskaper eller med selskaper som tilbyr opplæringstjenester.

Flere alternative karrieremuligheter

lærerens muligheter
lærerens muligheter

Det finnes også en rekke forskjellige typer skolesystem og distriktsstillinger som spesialpedagoger kan bli kvalifisert for med tilleggslegitimasjon. De som er villige til å gå tilbake til skolen for å søke en avansert grad, eller få en eller flere tilleggssertifiseringer, kan bli kvalifisert for stillinger som:

  • Læreplanspesialist
  • Pedagogisk teknolog
  • Skoleadministrator
  • Skolerådgiver
  • Psykometrist

Anbefalt: