Sikkerhetsfakta på arbeidsplassen

Innholdsfortegnelse:

Sikkerhetsfakta på arbeidsplassen
Sikkerhetsfakta på arbeidsplassen
Anonim
Arbeidssikkerhet
Arbeidssikkerhet

Arbeidsgivere har en forpliktelse til å gi sine ansatte et trygt miljø for å utføre jobbene sine. På slutten av 2016 bemerket Bureau of Labor Statistics (BLS) private arbeidsgivere rapporterte "2,9 millioner ikke-dødelige skader og sykdommer på arbeidsplassen i 2015, som skjedde med en hastighet på 3,0 tilfeller per 100 tilsvarende heltidsarbeidere." Dette markerer en fortsatt nedgang i arbeidsskader, men ulykker skjer altfor ofte - selv på steder der strenge sikkerhetsregler følges.

Vanlige arbeidsplassskader

De vanligste typene arbeidsskader er overanstrengelse, fall og å bli truffet av ting.

  • Claims Journal indikerer at overanstrengelse er den ledende årsaken til skader på arbeidsplassen, og Poms & Associates indikerer at denne typen skader representerer "omtrent en fjerdedel av skadene på arbeidsplassen" og arbeidernes erstatningskrav. Skader relatert til overanstrengelse er "typisk relatert til å løfte, skyve, dra, holde, bære eller kaste."
  • Insurance Journal indikerer at fall er den nest vanligste typen yrkesskade, med fall på samme nivå som står for over 15 prosent av arbeidstakernes erstatningskrav. Slipper og turer er inkludert i dette tallet. Faller til et lavere nivå, som å falle ned trappene eller av en stige eller plattform, utgjør mer enn åtte prosent av arbeidstakernes erstatningskrav.
  • Forsikringsjournal indikerer at det å bli truffet av gjenstander eller utstyr er den tredje vanligste typen arbeidsskade. Denne typen skade står for nesten ni prosent av alle arbeidserstatningskrav.

Øyesikkerhet

Øyesikkerhet er en viktig bekymring på den moderne arbeidsplassen.

  • Industrial Safety & Hygiene News indikerer at omtrent 300 000 mennesker oppsøker legevakten hvert år på grunn av øyeskader på arbeidsplassen. Omtrent 40 prosent av disse skadene er påført i industrielle omgivelser, for eksempel produksjon, konstruksjon eller gruvedrift. Ikke-industrielle yrker med flest legevaktbesøk for øyeskader inkluderer fritid/hospitality, utdanning og helsetjenester.
  • Vernebriller er avgjørende for arbeidsplasssituasjoner der øyefare er tilstede. Hver dag, ifølge National Institute for Occupational Safety and He alth (NIOSH), får rundt 2000 arbeidere øyeskader på jobben. I følge American Optometric Association (AOA) oppstår de fleste av disse skadene fordi arbeidere ikke bruker øyevern eller bruker feil type.
  • Ifølge EHS Today, U. S. arbeidere bruker i gjennomsnitt syv timer per dag på en datamaskin. Med det i tankene burde det ikke være overraskende at belastning på øynene er et økende sikkerhetsproblem på arbeidsplassen. En undersøkelse utført av AOA indikerer "at 58 prosent av voksne har opplevd digitale øyeanstrengelser eller synsproblemer" som er direkte et resultat av arbeidsrelatert datamaskinbruk.

Industri- og konstruksjonssikkerhet

Sikkerhet er spesielt viktig i industrielle omgivelser og arbeidsplasser der byggearbeid utføres, siden de kan være spesielt farlige.

  • Ifølge Optimum Safety Management er det nesten 100 000 gaffeltruckrelaterte skader på amerikanske arbeidsplasser hvert år. Med tanke på at det er færre enn 900 00 gaffeltrucker i bruk over hele landet, betyr dette at man i gjennomsnitt kan si at én av ti gaffeltrucker er involvert i en ulykke hvert år.
  • Funn fra en 2015 Hand Injury Research Study publisert i Industrial Safety & Hygiene News, indikerer at "fire av ti håndskader er kutt eller punkteringer", hvorav en stor prosentandel skyldes at arbeidere ikke har på seg kutt- motstandsdyktige hansker. I noen tilfeller har ikke arbeidere de riktige hanskene, mens i andre velger de rett og slett å ikke bruke dem – begge deler er alvorlige sikkerhetsproblemer som må rettes opp.
  • EHS Today indikerer at de fire vanligste typene skader som fører til dødsfall på byggerelaterte arbeidsplasser oppstår når folk faller, får elektrisk støt, blir fanget mellom gjenstander eller blir truffet av gjenstander.

Office Safety

Selv om kontorer ved første øyekast kan virke tryggere enn mange andre arbeidsmiljøer, er de ikke uten risiko.

  • Ifølge Albert Einstein College of Medicine har kontoransatte faktisk omtrent dobbelt så stor sannsynlighet for "å lide en invalidiserende skade fra et fall enn ikke-kontorarbeidere." Slike skader er ofte relatert til ting som skrivebords- eller arkivskapsskuffer som står åpne, strømledninger eller andre kabler eller ledninger strukket ut der de ikke skal være, løst gulv, gjenstander som ligger igjen i gangveier, etc.
  • WebMD understreker viktigheten av å bruke en riktig oppsatt arbeidsstasjon for kontorarbeidere som ønsker å redusere risikoen for skade. De anbefaler å sitte med dataskjermen rett foran deg med skjermen i øyehøyde og føttene flatt på gulvet. Bruk en fotstøtte etter behov, og sørg for at stolen din gir korsryggstøtte.
  • The Commonwe alth of Virginia Workers' Compensation Services påpeker at grunnleggende kontorutstyr kan være en kilde til skader på jobben for administrative ansatte. Skader kan for eksempel oppstå når arbeidere ved et uhell får håret eller smykkene deres fanget i kontorutstyr eller som følge av feil bruk av utstyr.
  • The National Fire Protection Association (NFPA) indikerer at nesten 30 % av kontorbranner er "forårsaket av matlagingsutstyr." De fleste av disse brannene (rundt 22 prosent) starter på kjøkkenet eller kokeområdet og de andre stedene der ulike typer matlagingsutstyr kan brukes, for eksempel konferanserom eller individuelle kontorer.

Ergonomibetraktninger

Ergonomihensyn i alle slags arbeidsmiljøer kan føre til skader som er ødeleggende for arbeidere og kostbare for arbeidsgivere.

  • The Integrated Benefits Institute (IBI) indikerer at omtrent 25 prosent av arbeiderne rapporterer å ha smerter i korsryggen, en realitet som de sier er ganske kostbar for arbeidsgivere. IBI hevder at den gjennomsnittlige kostnaden for smerter i korsryggen for arbeidsgivere er $34 600 for hver 100 ansatte per år. Dette tallet tar hensyn til fravær, kort og langvarig uførhet, arbeidskompensasjon og redusert ytelse mens du er på jobb.
  • Per MSDSOnline er muskel- og skjelettplager, noen ganger referert til som ergonomiske skader, ansvarlig for rundt en tredjedel av tapt arbeidstid på grunn av arbeidsrelaterte skader. Dette er fordi disse typer skader, som inkluderer ting som forstuinger, belastninger, senebetennelse og karp altunnelsyndrom, ofte krever at arbeidere går glipp av mange flere dager med arbeid enn de som lider av andre typer skader.
  • Selv om datamaskinbruk ofte er knyttet til gjentatte belastningsskader som karp altunnelsyndrom, er denne ofte arbeidsrelaterte skaden ikke begrenset til kontorarbeidere. Cleveland Clinic indikerer at arbeidere som er spesielt utsatt for dette problemet inkluderer de som er utsatt for kalde temperaturer i lengre perioder, for eksempel de som jobber ute om vinteren eller i kjølelager, eller som ofte har med vibrasjoner, for eksempel de som jobber. med elektroverktøy eller bruk tungt utstyr.

Rusmisbruk og sikkerhet på arbeidsplassen

Rusmisbruk kan ha en betydelig innvirkning på sikkerheten på arbeidsplassen.

  • Ifølge det amerikanske arbeidsdepartementet er det 3,6 ganger større sannsynlighet for at ansatte som bruker narkotika blir involvert i arbeidsulykker enn de som ikke gjør det.
  • Alkohol har også en innvirkning på sikkerheten på arbeidsplassen. I følge National Council on Alcoholism and Drug Dependence (NCADD), "alkotestinger oppdaget alkohol hos 16 % av legevaktpasientene som ble skadet på jobb."
  • The National Council on Alcoholism and Drug Dependence indikerer at så mange som 40 prosent av dødsulykkene og 47 prosent av skadene som oppstår i industrielle omgivelser er assosiert med misbruk av eller avhengighet av alkohol.

Vold på arbeidsplassen

Vold på arbeidsplassen er et alvorlig sikkerhetsproblem som forekommer altfor ofte.

  • Ifølge Occupational Safety and He alth Administration (OSHA) rapporterer nærmere 2 millioner medlemmer av den amerikanske arbeidsstyrken at de opplever en eller annen form for vold på arbeidsplassen hvert år. Det reelle tallet kan faktisk være mye høyere ettersom det antas at mange tilfeller av vold på arbeidsplassen aldri blir rapportert.
  • Vold på arbeidsplassen er ikke begrenset til aggresjonshandlinger mellom mennesker som jobber for samme bedrift. Som Nolo.com påpeker, "vold på arbeidsplassen er mye mer vanlig begått av utenforstående enn av nåværende eller tidligere ansatte." Utøvere av vold på arbeidsplassen er ofte utenforstående som ønsker å rane virksomheten, misfornøyde kunder som er sinte på grunn av deres erfaring med selskapet, eller personer som ansatte har konflikter i hjemmet med eller andre personlige problemer med.
  • Detaljhandelen er spesielt utsatt for vold på arbeidsplassen begått av utenforstående, spesielt i situasjoner der ansatte jobber sent på kvelden alene på steder med kontanter for hånden. I følge OSHA står "jobbrelaterte drap i detaljhandelen for nesten halvparten av alle drap på arbeidsplassen."
  • Helsepersonell har også en økt risiko for vold på arbeidsplassen, og OSHA rapporterte at hendelser som involverte alvorlig vold på arbeidsplassen "var fire ganger mer vanlig i helsevesenet enn i privat industri i gjennomsnitt" mellom 2002 og 2013. Verdens helseorganisasjon indikerer at så mange som 38 prosent av folk som jobber i helsevesenet kan "lide fysisk vold på et tidspunkt i karrieren."

Døpte på arbeidsplassen

Altfor mange sikkerhetsproblemer på arbeidsplassen fører til dødsfall.

  • I henhold til Census of Fatal Occupational Injuries Summary for 2015 utstedt av BLS i desember 2016), resulterte 4 836 arbeidsskader i 2015 i dødsfall. Dette representerer en økning i løpet av de siste årene og er det høyeste tallet på ett enkelt år siden 2008 (da det ble rapportert 5, 214 dødelige arbeidsskader).
  • I oppsummeringen av BLS-rapporten sier Overdrive at "tunge lastebiler og traktor-tilhengere sto for flest dødsfall på arbeidsplassen av alle yrker" i 2015. Tot alt 745 lastebilførere døde som følge av yrkesskader.
  • Lastbilister er ikke de eneste som har økt risiko for dødsulykker på arbeidsplassen på veien. I tillegg til det høye antallet omkomne lastebilsjåfører i 2015, indikerer Overdrive at det var "1 264 totale arbeidsrelaterte dødsfall på veier i 2015", hvorav nesten halvparten involverte store rigger. Dette tallet inkluderer arbeidere som ble påkjørt av kjøretøy.
  • Andre yrker med spesielt høye dødstall på grunn av skader i henhold til 2015 BLS-sammendraget inkluderer konstruksjon; ledelse; yrker som involverer vedlikehold, installasjon og reparasjon; og rengjøring og vedlikehold av bygninger/områder.

Forbedre sikkerheten på arbeidsplassen

I lys av disse noe skremmende fakta og tall, er det lett å argumentere for å ta skritt for å forbedre sikkerheten på arbeidsplassen.

  • I følge magasinet Safety + He alth er det å gjennomføre en periodisk "Job Hazard Analysis" en god måte å forhindre at hendelser på arbeidsplassen oppstår i utgangspunktet, og kan også være en hjelp for å finne ut hva som gikk g alt og forhindre fremtidige problemer hvis en skade oppstår. Denne typen analyse innebærer å se på de individuelle trinnene som kreves for hver oppgave, identifisere mulige risikoer for hvert trinn, og implementere strategier for å fjerne eller minimere dem.
  • For å være i samsvar med OSHA Hazardous Communication Standard, er amerikanske arbeidsgivere pålagt å gi arbeidstakere tilgang til Material Data Safety Sheet (MDSS) dokumenter for alle farlige stoffer som er lagret på arbeidsplassen. De gir detaljer om hva du skal gjøre i tilfelle eksponering. Hazard.com/MSDS og ilpi.com/MSDS og er gode ressurser for å søke etter disse dokumentene.
  • OSHAs team av spesialister i samsvarshjelp er dedikert til å hjelpe arbeidsgivere med å overholde sikkerhetskravene. De tilbyr en rekke oppsøkende muligheter, inkludert gratis overholdelseshjelp fokusert på å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å identifisere sikkerhetsfarer, gi råd om samsvar og "bistå med å etablere skade- og sykdomsforebyggende programmer."

Utdanning er nøkkelen

Å utdanne deg selv om de helt reelle risikoene som finnes på arbeidsplassen er avgjørende for å holde deg trygg. Ved å være klar over nøkkelfakta og statistikk om arbeidssikkerhet, holder du deg trygg i jakten på å tjene til livets opphold. Det er alltid bedre å være trygg enn å beklage. Hvis du ser noe som virker utrygt, må du umiddelbart ta skritt for å beskytte deg selv og de rundt deg og rapportere problemet på riktig måte ved å bruke selskapets sikkerhetspolicy.

Anbefalt: